Zeolite kanggo akuarium

Zeolite

Zeolite minangka bahan sing mbantu nyaring banyu ing akuarium. Sinau babagan cara nggunakake lan apa sing kudu dipikirake ing kiriman iki.

Caridina japonica

Caridina japonica

Caridina japonica minangka jinis urang sing nuntut banget ing jagad akuarium. Apa sampeyan pengin ngerti kewan iki kanthi jero?

Sawetara iwak tropis banyu tawar

Iwak tropis

Posting iki nyritakake babagan syarat lan syarat sing dibutuhake kanggo ngrawat iwak tropis banyu tawar kanthi bener. Sampeyan pengin ngerti luwih lengkap?

panganan iwak

Panganan iwak krasan

Kita mulang sampeyan carane nyiyapake panganan iwak krasan kanthi macem-macem resep kanggo kabeh jinis iwak banyu adhem, tropis, bubur, granulasi lan liya-liyane!

Iwak iwak mas

Iwak banyu adhem

Temokake iwak iwak adhem sing paling umum ing akuarium omah. Perawatan apa sing dibutuhake iwak banyu adhem?

Iwak mas

Iwak mas

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iwak ikan mas? Ketik ing kene kanggo ndeleng ciri-cirine, suwene umur urip, carane ngrawat, varietas lan liya-liyane.

Iwak babi laut

Iwak babi laut utawa iwak porcupine nggawa akeh duri kanggo mbela awake dhewe. Mula mirip banget karo iwak puffer.

Biotope Amazon kanggo spesies cilik

Kabeh iwak sing luwih cilik saka sepuluh sentimeter kalebu spesies cilik. Dheweke tentrem banget lan terjangkau kanggo nggawe biotope Amazon cilik.

Neon banyu adhem cina

Iwak neon Tionghoa, sanajan bisa nggawa kita mikir manawa iku banyu panas, iku kalebu banyu adhem. Adaptasi kanthi sampurna ing wilayah sing sedheng.

Ikan Diskusi Palsu Air Tawar

Watake disk palsu utawa Heros severus minangka jinis banyu legi kanthi watak alus. Cocog kanggo bisa urip bareng karo spesies sing padha.

Inisiasi kanggo hobi akuarium

Hobi akuarium minangka cara kanggo ngerti urip segara lan iwak. Nduwe akuarium ing omah ora mung hobi, nanging uga tanggung jawab.

Udang raksasa

Udang tawar gampang disimpen ing akuarium, sanajan ora gampang ditemokake.

Tenda lan macem-macem

Iwak iwak minangka iwak sing minangka spesies akuarium sing paling akeh dituntut. Kanthi duwe kapasitas gedhe supaya bisa urip kanthi kahanan ekstrem.

Pleco saka Kalimantan

Iwak pleco Borneo minangka spesies sing dikenal minangka penyedhot rumpai laut kaping pindho lan salah sawijining spesimen sing paling dituntut

Perawatan iwak Tanduk Kembang

Iwak Tanduk Kembang durung misuwur nanging kalebu salah sawijining spesies sing paling disenengi dening wong-wong sing duwe, ...

Reproduksi iwak oviparous

Reproduksi iwak oviparous ing akuarium minangka fenomena sing ora dingerteni kabeh wong, luwih-luwih nalika nyedhiyakake kahanan sing dibutuhake.

Perawatan iwak skalar

Iwak skalar utawa uga dikenal minangka angelfish minangka salah sawijining spesies tropis sing paling nuntut akuarium.

Perawatan iwak teleskop

Iwak teleskop minangka spesimen sing dibedakake kanthi tanpa ragu karo mripat gedhe sing metu ing sisih, asimetris lan umume ireng.

Iwak Mas Shubunkin

Shubunkin minangka iwak kanthi awak manjang lan langsing, kanthi warna calico, yaiku campuran warna ireng, abang, putih lan kuning.

Kitefish care

Iwak komet asale saka bawana Amerika lan kalebu bagean saka kulawarga iwak emas utawa uga diarani Ikan Mas.

Jinis iwak banyu adhem

Ana macem-macem jinis iwak banyu adhem, sanajan umume nemokake rong spesies. Iwak emas (iwak oranye abang) utawa carp lan Carpakoi.

Iwak

Nyampur macem-macem jinis iwak

Sanajan katon ora kaya, nyampur spesies iwak bisa uga mbebayani. Yen ora ragu-ragu, luwih becik konsultasi sadurunge ditindakake.

Keong Tanduk Ram

Keong Tanduk Ram

Nalika mutusake akuarium, saliyane iwak, kita uga bisa ngetik jinis kewan liyane, kayata keong, invertebrata banyu tawar

Iwak Gourami Samurai

Iwak Gourami Samurai

Nalika mutusake yen duwe iwak ing akuarium, penting kita njupuk dekorasi nanging uga iwak sing bakal dakkarepake ing kana.

Keong banyu tawar

Keong banyu tawar

Nalika duwe akuarium ing omah, kita ora mung kudu mikir babagan iwak lan tanduran, nanging uga kudu nimbang invertebrata kayata keong

Kawin iwak betta

Kepiye rekan iwak Betta lan kahanan apa sing kudu akuarium supaya kabeh bisa lancar?