Pelangi trout

Pelangi trout

Dina iki kita pengin bareng karo sampeyan ciri khas iwak pelangi, jenis iwak sing biasane ngenggoni banyu seger Amerika Utara sisih kulon.

Bobot rata-rata yaiku 3.60 kilo, umur umure 4 nganti 6 taun. Panganane karnivora lan dhuwure nganti 76 sentimeter.

Ikan iwak trout iki Asale saka tlaga lan kali ing wilayah Pegunungan Rocky (Amerika Utara). Sajrone pirang-pirang taun, iwak kasebut dikenalake ing saindenging jagad amarga digunakake kanggo mancing olahraga lan daging sing legi. Spesies sing paling dihargai lan dihargai.

Nalika ndeleng, nemokake spesimen sing apik banget kanthi warna sing beda-beda gumantung saka papan dununge, umur, lan cara reproduksi. Werna sing paling umum yaiku warna biru ijo utawa ijo semu ijo kanthi garis jambon ing saben sisih, weteng putih lan titik ireng ing sisih dorsal lan sirip.

Trout pelangi minangka kulawarga kulawarga salmon, lan kaya iki bisa tekan ukurane signifikan. Sanajan rata-rata tekan 76 sentimeter, sawetara spesimen sing ukurane luwih saka 1.20 meter lan bobote luwih saka 24 kilo wis katon.

Habitat sing disenengi yaiku kali, kali lan tlaga kanthi banyu transparan lan adhem., kadhang kala mau ninggalake banyu seger nganti tekan segara. Wong diwasa biasane pindhah, nalika semana dheweke entuk atom perak.

Dheweke mangan serangga, krustasea lan iwak sing luwih cilik. Saiki dadi spesies sing saiki ana ing saindenging jagad.

Informasi luwih lengkap - Iwak Colisa Fasciata


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.