Biotope Amazon kanggo spesies cilik

biotope-

Kabeh iwak sing luwih cilik saka sepuluh sentimeter kalebu spesies cilik. Is babagan iwak sing tentrem banget lan terjangkau kanthi sampurna kanggo digawe maneh a biotope Amazon cilik.

Kanggo spesies iki, dianjurake akuarium luwih jembar tinimbang jero, 60 liter. Luwih saka apa-apa amarga sajrone periode reproduksi, dheweke bakal njupuk bagean saka akuarium sing bakal dilindhungi kanthi agresif, yen perlu.

Akuarium Biotope Amazon Kecil

Elinga yen biotope yaiku nggawe papan geografis kanthi kahanan lingkungan tartamtu pangembangan iwak lan tanduran, ing kasus iki, Amazonian lan spesies cilik.

Iki minangka iwak sing disebarake ing cekungan kasebut Kali Amazon lan anak sungai Dheweke duwe akeh tanduran. Batang supaya iwak bisa ndhelikake lan banyu sing tenang banget. Banyuane alus lan asem, kanthi suhu rata-rata udakara 26ºC.

Mula, kanggo nggawe maneh, sampeyan mung kudu nggawe Lingkungan Amazon kaya habitat alam. Dadi akuarium cilik, ora disaranake nyelehake luwih saka telung iwak utawa papat iwak. Dekorasi kasebut umume kalebu kayu-kayuan, sawetara tanduran kanthi sarat lan watu sing kurang sithik.

Filter karbon aktif sing disaranake lan yen sampeyan ora kakehan gerakan ing akuarium, iku iwak banyu sing tenang. Bisa kalebu godhong ficus menyang akuarium minangka dekorasi.

Spesies indikasi

Ing akuarium Amazon cilik, sampeyan ora bisa kejawab iwak tetras, amarga dheweke banget nyerang. Ing iwak diskus padha kompatibel anggere akuarium bisa nampung koloni cilik saka telung spesimen. Angelfish uga dadi pilihan amarga dheweke manggoni area sing luwih dhuwur ing kolom banyu lan ora bakal nandhingi wilayah liyane ing iwak kasebut.

Dene tanduran kanggo biotope Amazon jinis iki, kalebu tanduran sing kalebu genus Echinodorus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.