Akuarium

Nalika mlebu ing akuarium, sampeyan kudu duwe barang Akuarium sing ngidini perawatan iwak sing bener. Kajaba iku, sampeyan nyoba golek elemen utama, kadang lali dening akeh wong: dekorasi lan kaendahan. Mula, akuarium kudu duwe ciri-ciri tartamtu sing cocog karo sarat sing dibutuhake, saengga bisa ngrawat iwak kita kanthi bener, bisa nambah dekorasi lan nggawa kaendahan ing papan sing sampeyan lebokake.

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake apa akuarium sing kudu ana lan sawetara model sing bisa dijupuk minangka referensi yen sampeyan kalebu salah sawijining sing miwiti jagad iki.

Akuarium paling apik

Tetra AquaArt Kit Kab

Iki minangka model akuarium sing digawe saka kaca bermutu. Wis total volume 60 liter banyu. Ukuran akuarium iki yaiku 61 x 33,5 x 42,7 cm. Nduweni tutup sing kuat karo tabung neon tahan lama. Amarga kaca sing dibangun mung kandel 5 milimeter, mula ora nyebabake distorsi nalika ndeleng interior saka njaba. Kanthi kekandelan iki, luwih saka cukup kanggo nglindhungi iwak kita lan menehi habitat sing apik.

Wis sawetara opsi bukaan gedhe kanggo panganan iwak sing bener. Kajaba iku, kanthi bukaan kasebut, sampeyan bisa ngakses kabeh peralatan teknis kanthi cara sing gampang. Kasedhiya rong kartrid saringan panggantos kanggo banyu saengga tetep jernih lan bisa diowahi kanthi apik. Sampeyan bisa tuku kanthi ngeklik Kene.

Bangsawan

Model akuarium iki nduweni sistem filter ekologis. Tangki sampeyan duwe saring katun efisiensi dhuwur sing ana ing sisih ndhuwur. Filter iki bisa nyaring reregetan murni lan ngresiki kualitas banyu. Iwak kudu duwe kualitas banyu sing apik saben wektu kanggo nyuda resiko kena penyakit lan nyebar penyakit.

Lampu kasebut minangka LED kinerja tinggi. Werna biru lan putih lan duwe voltase kurang sing dilengkapi plug. Iki nduweni tumindak hemat energi kanggo nyuda biaya perawatan lan mbantu nglindhungi lingkungan. Minangka kanggo pompa saringan, oksigenasi apik kanthi laju aliran nganti 250l / jam lan duwe tabung udara.

Akuarium cukup cilik kanthi volume total 7 liter banyu lan dimensi 23x16x27.5 cm / 9 x6.3 × 10.8cm. Yen sampeyan pengin entuk model kaya iki, klik Kene.

Kit Akuarium Laut

Tangki iwak iki digawe saka gelas. Nduwe filter jinis ransel sing alus banget sing duwe sistem pangowahan kartrid sing cukup cepet. Kanthi cara iki, kita ora bakal nyusahake urip saben kudu ngganti saringan banyu. Biasane tampilan panorama interior sing apik banget lan lampune LED awet. Lampu jinis iki duwe efek cahya alami.

Jaring digawe saka bolong sing alus lan alus. Iki carane sampeyan bisa nglindhungi sirip sing alus kanggo iwak. Ukuran akuarium iki udakara 51.3 "x 26" x 32.8 ". Yen sampeyan pengin tuku klik akuarium iki Kene.

Kit Akuarium Fluval

Kanggo kabeh sing luwih maju ing jagad hobi akuarium utawa sing duwe anggaran sing luwih gedhe, kita nuduhake model akuarium sing luwih canggih iki. Nduwure volume 95 liter banyu lan sistem filtrasi internal. Sistem filtrasi kasebut bisa digunakake kanthi mung siji tutul. Cahya yaiku LED tahan lama lan duwe kekuwatan 7500 K, 12 W.

Pangopènan akuarium rampung mung 10 menit. Filter internal bisa duwe laju aliran banyu 560l / jam. Kanthi jinis akuarium iki, kita bisa lali rasa wedi pisanan nalika nginstal akuarium amarga dilengkapi peralatan kit sing gampang dipasang. Sampeyan bisa tuku model iki kanthi ngeklik Kene.

Apa sing kudu dipikirake nalika tuku akuarium

Jinis akuarium

Materi pabrikan

Akuarium minangka obyek sing, suwe-suwe saya rusak lan kudu diganti. Salah sawijining aspek utama sing kudu dipikirake nalika tuku akuarium yaiku bahan manufaktur. Sampeyan kudu ndeleng resistensi utawa umur. Bahan akuarium paling apik yaiku digawe saka kaca, bahan akrilik utawa plastik tahan. Bahan kasebut kualitas apik lan ora angel diresiki babar pisan. Kanthi cara iki, kita ora bakal ngrusak akuarium kanthi jumlah luwih akeh kanthi tugas perawatan.

Aksesoris kalebu

Kaya sing wis kasebut sadurunge, salah sawijining fungsi akuarium ora mung kanggo njaga iwak kita kanthi sehat, nanging uga kanggo dekorasi lan nambah kaendahan ing lingkungan. Mula, penting ndeleng aksesoris sing ana ing akuarium kanggo nyimpen investasi ing hiasan ing mbesuk.

Kapasitas

Kit Akuarium Fluval

Kapasitas maksimal sing bisa disedhiyakake akuarium ing babagan volume banyu Kudu proporsional karo jumlah iwak sing pengin diwenehake ing wektu sing padha. Kita uga kudu nyawang lan ngerti spesies iwak sing kita jaga amarga saben wong duwe kabutuhane beda-beda. Ora mung jumlah iwak sing penting, nanging polahe uga dadi faktor sing nemtokake nalika entuk tangki iwak kanthi kapasitas luwih gedhe utawa kurang.

Maintenance

Pangopènan tangki iwak kita penting nalika nyedhiyakake wektu kanggo saben minggu. Yen akuarium wis predisposed kanggo nggawe tugas ngresiki luwih gampang Kita bakal ngirit wektu, bahan reresik lan nyandhang akuarium luwih sithik, nggawe umur layanan luwih suwe.

Jinis akuarium

Akuarium

Akuarium cilik

Yen mung ngurus sawetara iwak lan ora mbutuhake papan sing amba, bisa milih jinis akuarium sing luwih cilik. Akuarium iki mung sithik banyu lan gampang dijaga. Iki uga ngewangi biaya sing luwih murah.

Akuarium gedhe

Saliyane, yen pengin duwe akeh spesies iwak ing wektu sing padha, kita kudu duwe volume banyu sing akeh. Yen tujuane nambah estetika, bisa uga menarik kanggo ngenalake tanduran lan elemen dekorasi liyane menyang akuarium. Kanggo iki, volume banyu kudu luwih gedhe, mula kita kepengin entuk jinis akuarium sing akeh.

Akuarium laut

Bangsawan

Ana macem-macem jinis akuarium gumantung karo jinis banyu sing bakal ditambahake. Yen ngatasi iwak laut, kita butuh banyu uyah. Kanggo jinis iwak, kita butuh akuarium laut. Kabeh bahan ing tank iki bakal dicocogake karo banyu uyah.

Kanthi kabinet

Yen ing omah kita butuh area tartamtu kanggo akuarium lan kita ora duwe papan liyane kanggo nyelehake, luwih apik yen akuarium entuk prabotan. Iki minangka serikat antara perabotan lan akuarium. Kita bisa duwe prabotan ing ketinggian sing cocog lan duwe laci kanggo nyimpen barang-barang ing sangisore tangki iwak. Kita bisa nggunakake laci iki kanggo nyimpen bahan perawatan.

Murah

akuarium laut

Yen kita ora ngerti apa jagad akuarium iku luwih becik, mula luwih becik aja kakehan investasi dhisik. Kanggo iki, menarik kanggo nggoleki ing antarane jinis akuarium sing paling murah. Dheweke cenderung duwe ciri kurang lan kualitas kurang, nanging isih bisa nyukupi kabutuhane iwak lan wenehi dekorasi sing apik, angger kita imajinasi.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan akuarium.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.