Anane ganggang ing akuarium

ganggang

ing ganggang padha ngasilake kanthi anané spora sing ngasilake tingkat sing beda-beda ing evolusi koloni. Ing sawetara kasus, tingkat evolusi iki bisa ditemokake amarga generasi alga sing beda-beda asring uga beda-beda.

Dheweke mung organ sing tumindak minangka gagang lan godhong. Sistem oyot sing ana ing tanduran ganggang mung sithik kanggo target ndandani organisme menyang landasan utawa rock.


Anane minangka bagean saka keanekaragaman hayati akuarium. Nganti luwih utawa kurang, dheweke mesthi ana ing macem-macem bentuk gumantung saka unsur sing ana utawa ora ana ngidini kanggo berkembang.

Iki minangka elemen sing paling primitif ing kerajaan tanduran, ora duwe sistem pembuluh darah. Sistem penahan ing landasan sing digunakake diarani rhizoid lan ora bisa digunakake kanggo asimilasi gizi. Ing penyerapan nutrisi diasimilasi karo ganggang ing lumahing awak sampeyan. Sawetara spesies duwe sumbu cengkraman creeping sing diarani rimpang utawa stolon.

Apa sing nyebabake

Jinis cahya lan fotoperiod, senyawa nitrogen, limbah lan unsur utawa tilase, bakal nyebabake ganggang sing ana ing akuarium uga jinise. Yen kondhisi kasebut pancen optimal kanggo pangembangane, jinis saiki bakal tekan level wabah lan bakal miwiti ngrusak organisme liyane kayata spons utawa karang sing ora duwe pertahanan nglawan invasi alga tutup lemah.

Ing akuarium kanthi banyu anyar ing ngarsane cahya kanthi jumlah nitrat lan fosfat sing cocog, ganggang ijo bakal ditemokake lingkungan sing becik kanggo dikembangake. Nalika jejak sing dibutuhake kanggo tuwuh ganggang ijo, sampeyan bakal mbutuhake jinis ganggang liyane sing bisa tuwuh kanthi unsur kimia iki dikonsumsi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.