Apa akuarium biotope?

biotope
Un akuarium biotope Minangka salah sawijining ekosistem, kita nggawe ekosistem saengga iwak lan tanduran uga invertebrata bisa tuwuh. Iki uga makili set spesies saka beda banget habitat siji lan sijine.

Sampeyan bisa nggawe sistem sing beda-beda. Ana macem-macem biotop lan nggawe maneh habitat sing ideal gumantung karo saben hobi. Kanggo amatir bakal dadi wiwitan sing apik kanggo spesies primordial sing pengin dijaga lan mengko iwak liyane sing ana ing wilayah utawa habitat sing padha.

Kanggo nggawe akuarium biotipe sampeyan butuh informasi. Sawise jinis sing dipilih, sampeyan mung kudu nggawe kahanan asli padha. Yaiku, supaya cedhak karo lingkungan sing diduweni iwak lan tanduran ing wilayah utawa habitat tartamtu.

Biotope akuarium utama

Wong Amazon. Iki minangka salah sawijining sing paling populer. Ciri khas utamane yaiku pirang-pirang tanduran sing dadi akuarium. Tanduran sing apik banget kayadene Echinodorus. Cichlids kerdil lan iwak diskus paling cocog. Nanging uga corydoras, potlot, tetras lan panganan ganggang.

Akuarium iki ditondoi kanthi banyu sing alus, kanthi pH sing padha utawa kurang saka 6.8, dihias karo trunk sing nyedhiyakake tanin lan menehi akuarium katon kuning.

Akuarium Asia. Karakteristik utamane yaiku akeh tanduran lan iwak. Tanduran kayata pakis nggawe habitat biotope jinis iki. Iwak kaya barel, kabeh rasboras, trichos, colisa lalia, bettas, danios, botias, kuhlaku lsp. Dheweke cocog kanggo ngisi akuarium Asia.

Akuarium Mangrove. Jinis habitat iki uga asale saka Asia, asale saka oyot Mangrove. Saka wilayah kasebut ana iwak kayata Archer, Scatofagus argus, Iwak puffer lan kipas kabisat. Kanggo nggayuh malang sing padha karo alam, log utawa oyot sing ana gandhengane yaiku simulasi bakau sing kudu digunakake. Banyu rada alkalin kanthi pH luwih saka 7 lan hard.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.