Cara nglangi segara

Cara nglangi segara

Akeh iwak duwe keanehan obah kanthi cara sing cukup asli. Dina iki kita bakal crita babagan cara nglangi iwak laut. Kaping pisanan, kita bakal ngandhani yen iwak laut gabung nalika moro. Mangkono iwak lagi nyerang mangsane muter, nyedhak saka sudhut sing beda-beda banjur meksa supaya ora nutup. Cara golek iwak iki meh padha karo mamalia.

Iwak iki bisa dideleng ing banyu Teluk Meksiko. Nalika ora mburu, bisa dideleng amarga ditundha kaya panah liwat segara, nyilem ing sawetara kesempatan lan muncul ing liyane.

ing iwak Sail, kayata sardin, minangka spesies migrasi, ditemokake disebar ing macem-macem wilayah ing samodra.

Biasane pindhah klompok sing ora kabentuk sing gabung karo kekuwatan nalika kudu mburu. Lanang lan wadon duwe tumindak sing padha, ngubengi mangsane lan meksa sekolah supaya cedhak. Lubang cepat lan akurat, saben didhisiki planggaran dorsal sing ngagetake, sing luwih saka kaping pindho profil pamburu kasebut.

Ing artikel mbesuk, kita bakal menehi ciri khas iwak kasebut.

Informasi luwih lengkap - Panganan iwak krasan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Garrincha ngandika

    Aku ngira bakal ana sing gegandhengan karo karakteristik jamak.