Cara nglangi sailfish (bagean II)

Cara nglangi segara

En el Artikel sadurungé kita wis ngrujuk ing cara tartamtu padha pindhah Lan kepiye carane gabung nalika kudu mburu, dina iki kita bakal terus ngomong babagan iwak iki, ngandhani apa ciri utamane.

Bobot maksimal tekan 120 kilo. Dheweke bisa urip ing wilayah sing suhu udakara 21 nganti 30 derajat. Biasa yen dideleng ing wilayah tropis lan subtropik. Saka dermaga biasane katon ing lumahing, kaya dene layar layar, metu saka banyu.

Yaiku iwak karnivora sing mangan saka iwak cilik nganti balapan biru sedheng. Cara uripe durung dingerteni banget.

Salah sawijining fitur sing paling aneh yaiku sirip dorsal sing dawa lan dhuwur, sing kasusun saka 37 nganti 49 unsur. Sirip dorsal nomer loro luwih cilik. Sungutane luwih dawa tinimbang iwak pedhang.

Dheweke duwe katrampilan gelut sing hebat lan katrampilan nindakake aerobatik sing hebat. Sing pengin nyekel kudu nggunakake cara mancing olahraga kayata trolling nganggo strip umpan, mullet kabeh, sampel plastik, wulu utawa sendok uga umpan langsung.

Kutha kasebut bisa dideleng ing samodra Pasifik (California lan Meksiko) lan tropis Atlantik (sisih wétan India). Iwak laut Pasifik bisa bobote luwih saka 90 kilogram lan ukurane bisa tekan telung meter.

Iwak laut segara dianggep minangka iwak laut sing paling apik kanthi petilasan, tekan kacepetan 30 meter per detik, tegese udakara 109 kilometer per jam. Kacepetan iki bisa diasilake amarga nggunakake pedagang caudal sing kuat banget.

Informasi luwih lengkap - Cara nglangi segara


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.