Karakteristik umum iwak Guppy

iwak guppy

ing iwak guppy sing paling umum lan nuntut duwe akuarium, sampeyan dheweke menehi warna lan ora mbutuhake perawatan khususMungkin amarga iku salah sawijining spesies sing paling populer. Uga duwe macem-macem spesimen, sanajan kabeh iku ciri khas sing duwe sirip buntut khas utamane kanggo pria, kabeh kasebut minangka asil modifikasi genetik dening akuarium.

Guppy minangka spesimen banyu segerDheweke adaptasi karo kahanan banyu, sanajan dianjurake kanggo nambah suhu ing antarane 22 ° C lan 28 ° C. PH banyu kudu rada alkalin, udakara antara 6,5 ​​lan 8 lan sampeyan butuh saringan lan oksigen.

Dheweke kalebu kulawarga petiole, ing klompok cyprinodontiformes, Jeneng kasebut amarga usaha saka Robert Guppy, Inggris, kanggo ngirim spesies iki saka bawana Amerika menyang Eropa, sanajan sejatine ditemokake taun-taun kepungkur dening wong Jerman.

Pancen gampang dingerteni sapa sing lanang lan wadon. Sing lanang luwih cilik lan menonjol amarga warnane luwih apik bangetSalajengipun, organ seksual, sing diarani gonopod, dununge ing sisih mburi iwak lan katon banget dadi ciri khas lan fitur sing mbedakake karo wanita. Sing lanang tekan ukuran antara 3 lan 6 sentimeter, dene wanita bisa tekan wolung unit kanthi dawa lan saiki menehi warna sing luwih wicaksana lan seragam.

El Iwak guppy lumrahe tentrem supaya sampeyan bisa duwe klompok kasebut ing akuarium. Perlu dielingake yen ora cocog banget karo iwak teritorial, kayata Climbing utawa Betta, guppy biasane aktif banget lan bisa dadi spesies sing luwih tenang. Sanajan ukurane sithik, sampeyan kudu nyoba ora kakehan akuarium.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Shirley ngandika

    Aku duwe kuatir yen aku duwe guppy lanang lan wadon 3 glowo tetra lan plati. Ternyata guppy lanang sing ngoyak plati bakal normal

bool (bener)