Dispenser panganan iwak

dispenser panganan iwak

Yen sampeyan duwe tank iwak, sampeyan bisa uga mikir tuku dispenser panganan iwak lan dadi lali kudu menehi panganan kanthi manual. Kanthi piranti kasebut, sampeyan mung kudu kuwatir ngisi panganan nalika wis rampung. Dheweke cukup nyaman lan efisien lan nylametake kita saka masalah "Aku lali menehi panganan iwak." Ing kiriman iki, kita bakal nganalisa babagan cara milih dispenser panganan iwak miturut kabutuhan lan model sing paling apik.

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan dispenser panganan iwak? Terus maca.

Dispenser Panganan Ikan Paling Apik

Wiwit saiki, kita bakal nganalisa saben model sing paling dituku dening komunitas penyayang iwak lan ciri khas utamane

Pakan otomatis

Iki minangka palung sing duwe desain sing apik kanggo nahan nilai asor sing dhuwur tanpa ana karusakan utawa rusak. Sampeyan ngidini sampeyan program jumlah panganan sing pengin diwenehake iwak lan volume panganan sing bisa diwenehake. Gumantung saka struktur akuarium, feeder otomatis iki bisa dipasang ing pelek utawa bebas. Sampeyan bisa ndeleng ing kene.

Dispenser panganan iwak

Dispenser iki cukup sithik nanging bisa digunakake kanggo menehi panganan iwak yen ora duwe. Ana akeh tank iwak sing mung kalebu 4 utawa 5 spesimen, mula dispenser sing luwih cilik iki bakal njamin iwak kita ora keweden, amarga luwih gampang kanggo kamuflase kanthi sisa komponen akuarium.

Wis rampung sing becik kanggo nolak asor supaya panganan tetep ana ing kahanan sing optimal. Wadhah bisa diisi maneh yen perlu tanpa kudu ngilangi kabeh dispenser. Kanthi nggunakake fungsi rotasi sampeyan bisa nyetel jumlah panganan kanggo panganan iwak. Priksa rega paling apik ing kene.

Panganan otomatis sing bisa dicopot

Ing kasus iki, kita nemokake jinis feeder sing bisa dicopot supaya bisa transportasi kanthi gampang utawa menyang resik ing njero lan jaga ing kahanan sing apik. Ukuran sing apik kanggo ngenalake cukup panganan kanggo sawetara wektu lan lali menehi panganan iwak kanthi manual. Babagan sing paling revolusioner babagan model iki yaiku layar sing nuduhake level panganan sing kasedhiya kanggo ngerti kapan ngisi.

Sampeyan ngidini sambungan menyang pompa udara yen sampeyan butuh. Regane regane larang banget.

Dispenser panganan kompak

Pakan otomatis iki ngidini ngatur jumlah panganan sing diwenehake menyang iwak lan frekuensi. Sampeyan bisa gawe jadwal kanggo mangan saben 12 utawa 24 jam sing paling normal. Nduwe kompartemen kanggo nyimpen panganan lan gawe luwih gampang ngisi ulang. Sampeyan bisa ndeleng ngrampungake kanthi apik ing kene.

Dispenser panganan manual lan otomatis

Ing kasus iki, kita nemokake dispenser fungsi dobel. Dispenser iki ngidini kita menehi iwak manut kabutuhan. Yen pengin menehi panganan iwak kanthi manual utawa kudu sawetara wektu, kita ora kudu nyopot saka akuarium. Wis pilihan feed manual kanggo mungkasi dispensasi panganan ing wektu sing sampeyan karepake. Kangge, njaga panganan sampeyan ing kondisi sing sampurna.

Cukup tahan kanggo lembab lan iku regane regane larang kanggo mupangat sing ditawakake.

Muga-muga kanthi model kasebut, sampeyan bisa milih model sing paling cocog karo sampeyan.

Umumé

pakan iwak otomatis

Iwak kudu panganan kanthi rutin lan tanpa kekurangan gizi. Kita ora kudu lali manawa dheweke ana ing papan sing dudu habitat alami lan kita kudu tetep setrase supaya minimal supaya urip sing ana ing tangki iwak paling apik. Kanggo nindakake iki, a dispenser panganan iwak iku ide sing apik banget kanggo wong sing lali lan sing ora gelem digantung ing panganan iwak lan dadi budak.

Kanthi dispenser panganan sampeyan bisa menehi panganan iwak kanthi cara sing biasa lan otomatis. Dheweke bisa diprogram lan sampeyan bisa uga kaget yen saiki teknologi bisa digunakake. Yen sampeyan kudu menehi feed kanthi manual kanggo ngiyatake hubungan utawa amarga spesimen lara, sampeyan uga bisa nindakake. Kanggo kabeh kaluwihan kasebut, dispenser panganan iku penting.

Umume, kabeh dispenser panganan digawe nganggo batere AA amarga iki minangka cara kanggo nyedhiyakake pasokan panganan. Konsumsi pakan iki paling sithik amarga mung bisa digunakake nalika arep menehi panganan iwak. Iki mesthekake yen bakal diwenehi panganan sing sehat lan ora kekurangan gizi. Ana sawetara feeder sing luwih maju sing duwe sawetara fungsi tambahan kayata weker, batere utawa fungsi liyane sing luwih siyap kanggo menehi panganan iwak kanthi wates sing luwih ketat.

Cara milih dispenser panganan iwak

pakan iwak

Nanging, ewonan model lan fungsionalitas katon lan ora ngerti sing paling cocog kanggo kita. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu dideleng nalika tuku piranti kasebut yaiku sampeyan bisa program lan mbayar ulang sing cocog karo sampeyan. Dispenser panganan sing kudu tundhuk karo sampeyan lan ora cocog karo sampeyan. Ana macem-macem model sing ngidini sampeyan menehi panganan sedina utawa pirang-pirang kali. Dadi pilih iwak sing paling dibutuhake iwak, gumantung karo spesies sing ana ing akuarium.

Aspek liyane sing kudu dipikirake Iki minangka bahan sing digawe. Iki penting amarga kelembapan sing ana ing tangki iwak lan yen bahan kasebut durung disiyapake kanthi apik, mula bakal saya suwe saya suwe. Sing paling apik biasane digawe saka plastik amarga luwih tahan karo asor lingkungan. Luwih becik, pilih dispenser sing paling dawa.

pakan iwak otomatis

Ing papan nomer telu, penting ngerti gaya feeder sing bakal sampeyan duwe amarga kudu "kamuflase" dhewe ing antarane elemen dekorasi dekoratif akuarium supaya ora medeni iwak. Yen iwak ngrasa ana bebaya nyedhaki dispenser, dheweke ora bakal mangan utawa rumangsa dijaga. Mula, disaranake milih model lan warna sing cocog karo dekorasi sing ana ing akuarium.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Yohanes ngandika

    Yen wis kliwat krisis aku kepengin ngerti merek sing paling apik sing uga kepenak. Aku duwe iwak guppy, 3 lanang diwasa, 1 wanita diwasa lan 11 enom. Muga-muga aku duwe loro feeder otomatis