Inisiasi kanggo hobi akuarium

hobi akuarium

Pancen hobi akuarium minangka cara kanggo ngerti urip segara lan iwak. Nduwe akuarium ing omah ora mung hobi, nanging uga tanggung jawab. Sukses kita gumantung banget karo wektu lan perawatan sing digunakake ing akuarium lan para pedunung, iwak.

Hobi akuarium minangka ilmu. Uga hobi. Nanging, sampeyan kudu ngetutake lan sinau sawetara langkah kanggo nguwasani lan entuk objektif pertama minangka inisiasi. Akuarium kudu dihiasi lan nganggo kahanan sing dibutuhake iwak urip sehat kabeh lan kita nyedhiyakake perawatan sing tepat.


Kanggo saben hobi sing diwiwiti ing jagad iki, dheweke kudu nggatekake, sepisanan, yen ilmu sethithik bisa dipikolehi. Yen ana njupuk kapasitas akuarium. Amarga suwe-suwe iwak tuwuh lan bisa dadi sithik. Sampeyan uga ora disaranake nggunakake overpopulate. Ukuran minimal yaiku ukuran sing dawane 60 cm lan ambane lan ambane 30 cm. Tansah njupuk spesies iwak kanggo kalebu.

Lokasi akuarium iku penting

Sawise akuarium dipilih, dununge penting. Yen kasebut yaiku a akuarium kanthi proporsi sing gedhe, kita ora bisa mindhah kanthi terus-terusan. Disaranake aja dilebokake ing papan sing akeh sunar srengenge. Iki bakal nyebabake ganggang saya akeh. Sampeyan uga ora cocog kanggo nyelehake ing papan sing ana draf.

Pancen duwe akuarium ora kalebu akeh gaweyan. Nanging yen prelu sampeyan dununge gampang diakses kanggo nangani. Owah-owahan banyu, umum banget ing akuarium. Sampeyan kudu duwe colokan ing cedhak kanggo nyambungake peralatan kasebut.

Aku bakal nyelehake akuarium ing a lumahing tenan lan warata saengga ora nduwe osilasi keseimbangan lan bisa tiba. Uga wilayah sing bisa mbebayani stabilitas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sofia Franco ngandika

    Halo !! Aku nyoba ngganti 2 iwak emas saka tangki iwak menyang banyu mancur sing bakal dakbangun, nanging luwih dhisik aku pengin nyiyapake ngerti yen prelu tuku kanggo nggawe "ekosistem" sing mandhiri. Amarga iwak saya gedhe, (umure wis 6 taun karo aku) lan ukuran luwih saka 25cm, aku kepengin ngerti, iwak apa liyane sing bisa dipanggoni? Lan apa sing kudu aku adaptasi ing sumber kanggo nggawe ekosistem? Aku wis ngerti carane tuku filter utawa tanduran segara.
    Aku seneng banget karo pendapat sampeyan lan luwih akeh saran sampeyan babagan proyek iki.
    Matur suwun sanget !!
    atine: sofia

  2.   Yorman leon ngandika

    Sugeng Enjing! Apa luwih becik nggunakake lampu biru ing akuarium? Matur nuwun