Iwak argos perak

Iwak argos perak
El iwak argos perak  Iki minangka pilihan sing apik kanggo para peminat banyu tawar sing pengin miwiti hobi akuarium laut, amarga kalebu spesies sing sipate nolak jinis kimia kimia banyu kanthi sampurna. Sanajan dianjurake supaya duwe latihan sethithik.

Elinga yen iki spesies greget kudu disimpen ing sawijining klompok. Mula cocog kanggo akuarium volume akeh amarga ukurane. Ukurane nganti 40 cm ing alam bébas. Nanging ing kurungan ora biasane ngluwihi 20 cm dawane. Amarga iku, disaranake supaya iwak Argos ing akuarium luwih saka 400 liter.


Minangka kanggo akuarium. Tanduran ora bakal dilebokake. Apamaneh ing tahap remaja, amarga iwak iki seneng mangan godhong uga ganggang. Amarga kepenak, mula kudu jembarake supaya bisa nglangi. Ing suhu ideal kudu antara 20 lan 28º C.

Iki minangka spesies karnivora. Nampa kabeh jinis panganan ing panganan kalebu panganan ganggang yen wis biasa wiwit cilik. Sampeyan luwih gampang nawakake sampeyan panganan beku utawa urip uga sumbangan ganggang sing bisa ditawakake kanthi campuran.

Banyu payau sing ditemokake ing tahap remaja saiki tingkat salinitas sing beda sedina muput. Fitur iki ngidini para penggemar hobi anyar kanggo latihan nganggo kimia banyu.

Fitur

Su fitur utama yaiku garis vertikal peteng sing lair ing tulang punggung lan fade liwat awak nganti dadi poin. Iwak argos nalika wis diwasa asring ora nuduhake bintik-bintik kasebut. Tulang punggung dorsal, saliyane tajam banget, ngemot racun. Ora mbebayani. Sanajan ing tusukan, iku bakal nyebabake lara banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.