Iwak banyu panas lan adhem bebarengan

Ing musim panas ing sawetara toko pet, ing akuarium, iwak sing beda-beda ing panggonan sing padha, kadang iwak tropis utawa banyu panas saka macem-macem spesies, nanging uga, kadang, bisa uga amarga dingerteni yen ana kurang utawa amarga ngerti dheweke ora bakal gelut, iwak banyu adhem karo iwak banyu panas.

Iwak, nalika musim panas, umume ora duwe pemanas amarga panase lingkungan cukup kanggo anget dhewe lan mula kudu tabungan. Mula ana sing nyoba tuku iwak saka loro spesies kasebut lan nyoba adaptasi karo akuarium, nanging apa sampeyan bisa duwe iwak banyu panas lan adhem bebarengan?

Yen aku pitutur marang kowe sejatine, kabeh bakal gumantung karo nasib lan kekuwatan iwak dhewe. Ana iwak banyu adhem sing bisa adaptasi karo suhu sing luwih dhuwur tinimbang umume, nanging iwak banyu anget bisa adaptasi karo suhu sing luwih murah tinimbang biasane. Nanging, kabeh mau kudu ditindakake wiwit cilik, mula akeh sing ngenteni tukul iwak bisa tuku.

Sing enom, cilik, luwih alus nanging adaptasi luwih apik wiwit wiwitan. Teknik kasebut yaiku nyetel suhu sampeyan kanthi bertahap, ora kabeh sekaligus. Contone, yen suhu sampeyan 22 derajat, kita bakal mudhun sithik suhu nganti udakara 20 derajat utawa luwih. Lan padha uga kanggo nglumpukake kanggo iwak banyu adhem.

Kaya sing dakkandhakake, ora gampang ditindakake lan iwak biasane bakal mati nalika proses kasebut. Mula akeh sing nganggep angel duwe iwak saka rong spesies sing beda-beda. Dadi dakkandhani: angel, mokal, ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Oricama88 ngandika

    Aku duwe iwak ing banyu panas lan banyu adhem bebarengan lan ora ana sing nate kedadeyan

  2.   Marisa ngandika

    Aku uga wis campuran lan ora nate nemoni masalah, dheweke adaptasi kanthi apik, apa maneh aku duwe anak saka guppy, 10 lair, dipisahake ing pena sing akeh, kanthi pemanas 25 nganti 27 derajat, lan sing paling gedhe saya akeh tambah akeh tangki iwak saya 100 liter, aku duwe 2 Iwak Mas, 2 Shubunkin, 4 Zebra, 1 Iarn Harnischwels Catfish kanthi 10 cm. Dheweke ngresiki sisih ngisor lan windows, lan sing katon kaya Anguilla sing uga ngresiki, aku ora kelingan apa sing diarani. Yen sampeyan ngrawat kanthi katresnan lan tentrem ing omah, dheweke bakal adaptasi.

  3.   carlos ngandika

    Aku duwe banyu adhem rolas ... aku bisa nyelehake ing 22 lan nyelehake banyu panas ???

  4.   Virginia ngandika

    Halo! Aku pengin ngerti apa piring kasebut kompatibel karo tendha koy? Matur suwun