Iwak bedah

Surgeonfish uga dikenal minangka Tangi, Dheweke dikenal kanthi jeneng iki amarga protrusi sing bentuk piso sing ana ing pangkon buntute, lan bisa ngrusak utawa ngrusak iwak liyane lan uga manungsa. Kewan kasebut, sing asale saka jalur Indo-Pasifik, lan Segara Abang, bisa ukurane nganti 25 sentimeter.

Perlu dielingi yen ana rong jinis iwak bedah, ahli bedah bledug biru lan ahli bedah biru. Sing pertama duwe warna biru pastel sing spektakuler, dene sirip punggung kuning. Jinis lambung kaping pindho minangka iwak sing luwih angel tinimbang sing pisanan lan duwe warna biru tuwa kanthi sawetara bintik-bintik ireng. Spesies liyane sing bisa ditemokake yaiku badut.

Yen kita pengin nduwe iwak iki ing kolam kita Penting, kita ngerti manawa panjaluk kasebut cukup nuntut babagan kualitas banyu, mula aku nyaranake sampeyan mung menehi kewan kasebut yen tank kasebut wis diatur kanthi stabil. Kanthi cara sing padha, iwak iki kalebu spesies sing cukup alus lan kanthi rasa panganan sing cukup rumit, dheweke seneng menehi panganan alga lan krustasea urip cilik, kayata kerang lan urang.

Sanajan kalebu spesies sing adaptasi apik banget kanggo urip ing tangki iwak gedhe, lan umume duwe sepi lan tentrem Penting, sampeyan ngelingi manawa ora urip karo spesies tartamtu sing bisa nyebabake gigit dorsal. Yen akuarium ora cukup gedhe, gelut wilayah uga bisa kedadeyan ing antarane sing padha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.