Iwak Botia Yoyo

Salah siji saka iwak sing paling mencolok Amarga kahanan fisik, dheweke kalebu iwak Botia Yoyo, sing uga dikenal kanthi jeneng ilmiah Botia Lohachata lan kalebu kulawarga Cobitidae. Penting, dicathet manawa kewan iki asale saka bawana Asia, persis saka India lan Pakistan, ing endi urip ing perairan sing anget.

ing Botia YoyoDheweke ditondoi kanthi ora duwe sisik, lan kanthi warna sing beda-beda ing awake, kanthi bintik-bintik peteng sing nggawe dheweke katon apik banget. Kajaba iku, dheweke duwe keanehan duwe 4 pasang barel cedhak cangkeme. Kewan cilik iki ukurane nganti 10 sentimeter, lan bisa urip antara 8 nganti 10 taun.

Yen sampeyan kepengin duwe jinis iwak ing akuarium, sampeyan kudu ngerti yen cocog kanggo wong-wong kasebut. fanatik iwakamarga dheweke kudu duwe pengalaman akuarium. Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti manawa mbutuhake perawatan khusus tartamtu, kayata ukuran akuarium sing kudu luwih saka 60 sentimeter, suhu banyu antara 24 lan 30 derajat Celcius, atose 5 nganti 8 lan pH 6 nganti 8.

Sampeyan uga kudu eling pangowahan banyu Dheweke kudu saben minggu, saengga kanthi kondhisi kasebut tetep ing kahanan sing sampurna lan seimbang. Dekorasi kolam kudu duwe kayu, tanduran ngambang lan watu sing ngidini kewan bisa digunakake minangka papan ndhelik. Aja lali yen iwak Botia Yoyo kudu urip ing akuarium komunitas supaya urip luwih apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.