Iwak Gourami Samurai

  Iwak Gourami Samurai

Iwak Gourami Samurai, Iki minangka iwak cilik sing asale saka bawana Asia, khususe saka Pulo Kalimantan, saka papan kasebut banyune peteng banget amarga akeh vegetasi, lan ditandhani kanthi cethek lan manis Kewan kasebut duwe awak sing dikompres ing sisihane lan ukurane mung 6 sentimeter dawane, kanthi cangkeme runcing, lan sirip tipis banget.

Iwak gourami Samurai wadon duwe warna sing luwih cerah tinimbang lanang, umume nganggo warna abang kanthi garis biru, mula padha dadi populer karo iwak. penyayang akuariumamarga dheweke bisa kanthi cepet ndandani kolam apa wae.

Yen sampeyan mikir duwe iki iwak ing akuarium, Penting, sampeyan ngerti manawa isih tentrem, luwih becik mung diwenehi spesimen spesies dhewe, amarga bisa uga ana masalah wilayah. Kanthi cara sing padha, akuarium kudu paling sethithik 30 sentimeter, banyune kudu duwe pH 5, kudu alus lan asam. Minangka kanggo suhu, sampeyan kudu nyoba supaya tetep antara 25 lan 30 derajat Celcius.

La dekorasi Kanggo akuarium karo iwak iki, kudu digawe saka vegetasi sing akeh, kanthi tanduran, balak, watu lan oyot sing ngambang, uga landasan kanggo jubin sing peteng banget kanggo niru habitat alam. Mangkono uga, pencahayaan kudu surem banget, kaya sing wis kasebut sadurunge, yaiku iwak sing urip ing banyu sing peteng banget.

Aja lali yen iwak iki omnivora, mula bisa mangan panganan sing urip utawa beku, sanajan larva bakal paling apik. Peminat akuarium sing pengin duwe spesies iwak iki kudu duwe pengalaman sethithik ing kolam, amarga kewan sing nuntut banget karo kahanan urip lan pangopènan akuarium.

Informasi luwih lengkap - Iwak Colisa Fasciata

Sumber - Planet Aquarius 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.