Iwak Karang

EL Iwak karang, Dikenal kanthi ilmiah kanthi jeneng Heniochus Acuminatus, bisa ditemokake ing macem-macem wilayah ing planet iki, nanging utamane ing Samodra India. Ikan jinis iki duwe sirip dorsal sing dawa umume duwe garis putih sing wiwit saka tengah awake tekan pucuke buntute. Amarga iku, dheweke uga dikenal minangka iwak sirip gendera dawa. Saliyane warna putih iki, dheweke duwe sirip kuning sing padhang sing apik banget ing banyu.

Kewan iki cukup grapyak banget lan grapyak, mula ora adoh-adoh saka srawung karo manungsa, mula kita senenge dadi kewan liyane. Umume manggon ing bank utawa, yen gagal, dheweke mung renang karo pasangane. Akeh kasus sing bisa uga nglangi bareng iwak liyane, bisa digunakake kaya pembersih parasit, nanging iki meh mesthi kedadeyan nalika isih enom.

Yen sampeyan mikir duwe kewan iki ing akuarium, penting sampeyan ngerti manawa panganan iku plankton, sanajan sampeyan uga bisa ngobati kaya iwak omnivora lan menehi panganan sing padha kaya panganan sing bakal diwenehake. pangopènan lan perawatan iku gampang banget lan langsung.

Minangka iwak sing bisa diatur kanthi frekuensi ing industri akuarium laut, bakal gampang teka lan regane ora larang banget. Dheweke uga minangka salah sawijining favorit kanggo pamula babagan akuarium amarga gampang dirawat lan ora mbutuhake perhatian. Kajaba iku, amarga gampang disosialisasekake, dheweke ora duwe masalah wilayah karo iwak liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.