Panganan langsung iwak

panganan urip
Sing bener kesehatan iwak sampeyan bakal duwe panganan sing apik. Dina iki kita duwe akeh sumber daya kanggo nyukupi kabutuhan saben iwak. Antarane yaiku panganan sing urip akeh banget karo vitamin lan protein.

Yen nggawe sejarah sethithik, ora prelu golek panganan urip menyang kali kanthi saham sing cocog. Dina iki praktis ora umum, dudu para penyayang sing duwe kali lan kepenginan sing cedhak nyedhiyakake panganan urip kanggo iwak sampeyan, sinambi nggoleki.


Sanajan mangkono, kita duwe panganan urip sing bisa dituku ing toko khusus. Dheweke bebas kuman lan patogen sing bisa ngrusak kesehatan iwak.

Jenis

Mugwort asin. Dheweke minangka crustacea cilik sing asale ing perairan asin ing Amerika Utara. Biasane panganan pertama digoreng. Cocog banget kanggo tuwuh amarga akeh protein.

tubifex. Iki minangka cacing abang cahya. Regane nutrisi luwih dhuwur, sanajan bisa duwe kekurangan iwak sing gampang dicerna. Sampeyan kudu ngati-ati ing endi sing dipikolehi amarga kemungkinan kena kontaminasi karo zat sing mbebayani kanggo iwak. Kepentingan utama akuarium yaiku isi lemak.

Cacing Bumi. Iki minangka panganan sing enak utamane kanggo iwak gedhe, kanggo sing paling cilik bisa dipotong utawa dipotong. Kanggo entuk, cukup karo nggawa shovel menyang papan sing lemah lembab, utawa malah menyang toko sing didhainake kanggo mancing ing endi didol.

Larva lemut. Biasane ditemokake ing jumlah gedhe ing antarane ganggang filamen ing dhasar banyu sing resik. Iki nduweni nilai nutrisi sing dhuwur kanggo iwak, sanajan kudu ati-ati supaya ora nyiksa panganan, amarga bisa nyebabake kelainan usus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.