Iwak goyang


El iwak garu, uga dikenal kanthi jeneng ilmiah Torpedo Ocellata, kalebu kulawarga stingray amarga nuduhake sawetara jinis ciri fisik sing padha. Iwak iki duwe bentuk sing cukup khusus lan khas, amarga awake bunder lan kandel banget, nalika endhas warata, sirip pectoral gedhe lan bunder lan ana ing saben sisih awake. Kanthi cara sing padha, ora duwe sirip anal, lan sing paling penasaran yaiku duwe organ ing saben sisih cakram sing bisa ngasilake nganti 200 volt listrik kanggo sing muter.

Sistem iki generasi volt listrik Kajaba iku kuat, migunani banget amarga iwak iki digunakake kanggo menehi panganan amarga bisa nglumpukake korban lan mbela awake dhewe bebarengan karo kewan sing nyoba nyerang. Ikan scrapie bisa dawane 60 sentimeter lan bobote nganti 2 kilogram. Tekstur kulit alus lan warna umume coklat kanthi sawetara bintik putih.

Umume, iwak iki urip ing papan sing jerone 5 lan nganti 30 meter, ing endi pasir lan silt dominan. Kewan iki biasane dikatutake kanthi nglairake nom-noman lan ora endhog, kaya jinis loreng liyane. Yen sampeyan nggoleki golek iwak jenis ikiUmume ditemokake ing pesisir Samodra Atlantik, ing Mediterania lan ing sawetara pesisir bawana Afrika. Elinga yen kewan iki minangka karnivora, lan panganan utamane didhasarake kewan invertebrata, kepiting lan iwak liyane sing luwih cilik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)