Iwak Shubunkins

ing iwak shubunkins Dheweke kalebu spesies iwak ing kulawarga sing padha karo iwak mas. Negara kasebut asale saka perairan sing adhem lan seger ing negara kaya Jepang, sanajan uga bisa ditemokake ing wilayah liyane ing bawana Asia. Iwak iki bisa ukuran nganti 10 sentimeter dawane, duwe awak seimbang, lan ditondoi kanthi duwe buntut anal sing luwih maju tinimbang liyane, sing meh transparan.

Iwak semak nduwe sisik transparan lan logam, kanthi warna ing awak ing endi warna ireng, abu-abu, abang, biru, oranye lan putih, uga bintik-bintik peteng ing saindenging awake kalebu sirip. Kewan iki aktif banget, dadi yen sampeyan pengin ing akuarium, kewan kudu cukup papan kanggo nglangi. Disaranake sampeyan milih blumbang nganti 100 liter, kanthi suhu 10 derajat utawa kurang, kanthi pH 6,5 sing bisa nganti 7,5.

Aja lali sing dekorasi akuarium iki Dheweke kudu nduwe tanduran banyu sing cukup, sanajan ngindhari kakehan supaya bisa cukup ruangane nglangi. Kolam kasebut kudu dioksidasi kanthi resik lan resik, supaya kewan sehat. Kewan cilik iki minangka makhluk sing tentrem banget sing seneng urip ing komunitas, mula luwih becik sampeyan duwe sawetara spesimen ing akuarium supaya dheweke kepenak.

Yen sampeyan duwe sawetara salinan kasebut kewan ing akuariumPriksa manawa sampeyan duwe kolam sing luwih gedhe, amarga kaya sing wis kasebut, iwak iku aktif banget sing butuh akeh papan kanggo nglangi lan bisa bebas pindhah. Iwak Shubunkins ora nuntut panganan sing diwenehake, kalebu kewan omnivora sing bisa panganan panganan, timbangan, iwak cilik-cilik, lan produk liyane. Aku ora nyaranake sampeyan menehi cacing utawa cacing amarga bisa nyebabake lara lan nyebabake masalah ing awak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.