Nalika menehi panganan iwak

Nalika menehi panganan iwak

Iwak iku kewan sing ora njaluk panganan Lan, yen sampeyan ora ndeleng akuarium, sawise wis biasa ndeleng manawa ana ing omah, dina kasebut bakal kliwat nalika sampeyan lali menehi panganan iwak lan ora ngerti manawa enak utawa ala.

Kanggo nyatane, ora menehi sedina utawa rong dina kanggo mangan iku pancen ora enek amarga iwak mau tetep (sanajan sampeyan kudu ngati-ati amarga bisa nyerang yen luwe lan pungkasane ilang). Nanging, bisa uga dipangan iwak iku sampeyan ora kudu ngetutake jadwal sing ketat.

Iwak biasane mangan ing macem-macem dina. Ana sing menehi panganan kaping pirang-pirang (sinaoni ing kene carane nyiyapake panganan iwak krasan) nanging sing liyane mung mbuwang sapisan saben dina amarga ngerti yen panganan tetep ing lemah banjur dipangan sethithik.

Kanggo ngelingi nalika menehi panganan, sing paling apik yaiku nyelehake kegiatan kasebut ing sawijining perkara sing sampeyan lakoni saben dina. Contone, sadurunge budhal kerja, utawa sawise sekolah, yen bocah-bocah padha menehi panganan iwak. Nindakake saben dina dadi pakulinan lan luwih gampang dieling-eling panganan.

Jam pira paling apik?

Kanggo nyatane sejatine ora ana wektu sing pas, sanajan saka pengalamanku, bakal dakkandhani, ing wayah wengi, umume ora mangan akeh lan kurang yen ora ana cahya. Dheweke luwih seneng ngenteni esuk kanggo mangan tinimbang bengi.

Sepisanan ing wayah esuk (esuk) dheweke cenderung mangan luwih cepet (lan saengga banyune kurang reget). Aku nyaranake ing wektu kasebut supaya ora mangan panganan suwe-suwe ing banyu (sawetara iwak ora seneng).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.