Tenda lan macem-macem

tarub-

ing tarub Iki minangka iwak sing paling akeh monopolisasi akuarium lan kolam ing macem-macem jinis. Kanthi duwe kapasitas gedhe kanggo slamet ing kahanan ekstrem sampeyan wis nggawe salah sawijining spesies sing paling dituntut dening hobi akuarium.

Kaping pisanan, kudu dielingi yen iwak mas ora diwenehake supaya bisa urip kanthi lengkap ing tangki iwak bunder, iwak iki butuh akeh papan kanggo berkembang lan ngasilake tanpa masalah utawa watesan. Mula akuarium sing becik kanggo perawatan karp yaiku 100 liter.


Iwak iku tahan banget lan kuat. Ing mas sampeyan duwe timbangan mengkilap gedhe. Ing akuarium omah sing cukup cilik lan padhet, bisa uga ana sawetara masalah agresif tumrap spesies sing lemah. Sanajan sing paling normal yaiku iwak sing tentrem lan urip selaras karo iwak liyane.

tarub

Dheweke tahan luwih adhem tinimbang panas, amarga iki nggawa kekurangan oksigen. Ing mangsa adhem yen panganan wis kepenak, dheweke bakal lesu lan ing kolam sing cukup jero malah bisa nolak es. Sampeyan uga bener yen padha karo suhu sing saya kurang.

Iwak mas biasane mangan cacing tanah, cacing, krustasea lan serangga. Dheweke nampa panganan ganggang nalika spesies cilik cilik. Kanggo menehi panganan sing lengkap, luwih becik nggabungake timbangan karo panganan sing urip utawa beku; Larva artemia, Daphnias lan lemut.

Carp kalebu kulawarga Chineinidae. Lan ing antarane spesies sing misuwur yaiku Carasius Auratus, Siprus carpio lan Siprus carassius. Ing Layangan Amerika iku macem-macem sing paling wiyar. Iki nduweni kapasitas adaptasi lan resistensi sing apik kanggo njaga kahanan sing ekstrem.

El Jilbab buntut o RyukinDiarani finis sing dawa, duwé awak gagak lan luwih cekak tinimbang komet. Oranda nyedhiyakake mirip banget karo Cola de Velo, kajaba papillae cephalic. Ing Mripat gelembung utawa Tteleskop Iki minangka spesies kanthi mripat sing buncel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Edwin ngandika

    Aku pengin sinau luwih lengkap babagan panganan kanggo panganan lan uga bagean saka reproduksi ing kolam