Neon banyu adhem cina

neon-cina
Iwak kasebut neon cinaSanajan ndadekake kita mikir yen banyu panas, iki kalebu banyu adhem. Pancen dheweke bisa acclimatize kanggo banyu sedheng. Suhu udakara 16 nganti 24 º C. Lan kanthi PH, antara 6 lan 8. Ora mbutuhake akuarium gedhe amarga iwak cilik banget.

Dadi iwak gregarious, kudu ing akuarium karo spesimen liyane saka spesies sing padha, antara 6 lan 10, bakal cukup kanggo akuarium medium. Aja nganti ninggalake dhewe. Ikan neon Tionghoa tanpa pasangan duwe prilaku aneh lan kena penyakit kena nalika rasane sepi.

Ukurane ora luwih saka 4 sentimeter. Dheweke bisa urip karo iwak banyu adhem liyane. Utamane karo goldfish. Sanajan kudu dielingi manawa ora gedhe amarga neon bisa uga duwe masalah.

Care

Penting kanggo nyedhiyakake akeh vegetasi ing akuarium supaya dheweke rumangsa dijaga ora bisa uwal utawa ndhelik saka iwak liyane. Dheweke nglangi aktif banget. Iki minangka iwak sing tahan banget. Sanajan ora bebas penyakit utamane asale saka stres. Dheweke sensitif banget marang penyakit bintik putih.

Neon Cina yaiku a spesies sing apik banget lan hiasan sing menehi akeh warna kanggo akuarium. Pancen akeh banget, mula mula diet bisa kalebu panganan serpihan bubuk. Nampa serangga, daphnia siklik, lan urang brine minangka panganan saka wektu.

Babagan reproduksi, yaiku oviparous. Yaiku pengadilan lanang wadon. Dheweke ngasilake ing endhog lan endhog netes 36-48 jam sawise diletak. Sawise iku, iwak kudu digawa menyang akuarium liyane. Rong dina sawise netes, neon bakal mandiri lan bisa nglangi tanpa masalah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.