Pandhuan kanggo nambah iwak koi

Pandhuan kanggo nambah iwak koi

Ana sawetara pandhuan sing kudu sampeyan eling nalika mundhak iwak koi. Iku yaiku apik sing modis, iku salah siji sing paling disenengi kanggo kebon, utamane ing Spanyol. Sampeyan bisa ngunggahake yen sampeyan duwe kolam, amarga ing papan kasebut tuwuh lan berkembang kanthi sampurna. Elinga yen iwak iku asale saka Jepang, iku salah siji sing paling éndah.

Ditondoi kanthi nada abang lan putih sing apik banget sing bisa dideleng. Kanggo wong Jepang minangka salah sawijining spesies sing paling bergengsi sing bisa diduweni, duwe kolam sing kebak iwak iki minangka simbol kekuwatan lan urip ekonomi sing apik.

Antarane kaluwihan sing diduweni yaiku resistensi lan cara adaptasi karo suhu dhuwur utawa suhu sithik, sanajan banyu kasebut bisa bertahan luwih becik, luwih becik banyu ora duwe suhu luwih murah tinimbang 18 derajat.

Diet kudu ngati-ati banget, verifikasi manawa nampa kabeh nutrisi. Sampeyan bisa tuku panganan ing toko khusus. Pencernaan luwih alon lan angel nalika cuaca adhem, mula butuh panganan sing disiapake khusus kanggo spesies kasebut. Ing mangsa adhem, jatah lan frekuensi panganan kudu dikurangi.

Kita nganggep penting iwak koi duwe akeh ruangan, paling ora butuh kolam 130 liter, yen sampeyan pengin duwe sawetara spesimen, ukurane kudu dievaluasi supaya ora bisa tabrakan, bisa uga bebas pindhah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis Carlos Cadavid ngandika

    Halo Maria…. judhul halaman sampeyan apik banget: «pedoman kanggo ngunggahake iwak Koi», aku miwiti babagan topik iki lan dadi perhatian, aku duwe kolam 3 meter kubik, 5 iwak koi lan 7 iwak emas ……. Aku duwe masalah tetep resik sanajan ganti banyu saben minggu, saring 3000 liter / jam ……. Apa sing sampeyan saranake ... Matur suwun