Panganan iwak krasan

t panganan iwak krasan

Sampeyan pengin panganan iwak krasan? Ing artikel sadurunge, sampeyan menehi sampeyan resep kanggo nyiyapake panganan ing tempel kanggo iwak tropis utawa spesies sing paling umum. Dina iki, kita bakal menehi resep kanggo nyiyapake panganan kanggo iwak ganggang.

Panganan krasan kanggo iwak tropis

Babagan pisanan sing bakal ditindakake yaiku sinau babagan nyiyapake panganan krasan kanggo iwak tropis:

Bahan kanggo nggawe panganan iwak krasan

Iki minangka bahan sing dibutuhake supaya sampeyan bisa nyiyapake panganan iwak krasan dhewe.

  • Daging iwak setengah kilo tanpa sisik
  • Ati sapi setengah kilo
  • Setengah kilo jantung daging sapi (tanpa lemak utawa saraf)
  • A endhog nggodhok,
  • Paprika manis
  • Wortel
  • Kepala bawang putih sing dikupas
  • Beet
  • Jus sak jeruk nipis,
  • Sekawan sendok gandum gandum
  • Rong sendok persiapan polivitamin
  • Sendhok lecithin kedelai
  • ¼ sendok natrium benzoat
  • Siji sendok glycerin (kanggo pelembab)

Cara nyiyapake panganan iwak ganggang krasan

Bahan kasebut digiling nganti éntuk bubur sing ditambah banyu nganti konsistensi semi-cair.

Kita nyiyapake nampan dhasar sing rata lan nyebar lapisan bubur sing lancip lan rata.
Kita nyelehake ing oven kanthi suhu minimal, elinga yen akeh vitamin sing bisa rusak ing suhu dhuwur. Kita masak nganti pasta garing.
Kita mbusak panganan sing nulungi spatula. Yen sampeyan angel, coba coba ninggalake ing njaba omah kanthi sewengi supaya asor ing lingkungan bakal alus.

Simpen serpihan ing toples sing ditutup kanthi kenceng.

Jumlah bahan kasebut bisa beda-beda gumantung karo kebutuhan nutrisi iwak. Yen duwe iwak kanthi pakulinan karnivora, kita bisa nyuda akeh sayuran, yen luwih vegetarian, kita bakal nambah sayuran.

Yen prelu stimulasi napsu kita bisa nambah sendok sawetara kompleks vitamin sing bisa dipikolehi ing apotek utawa ing dokter hewan. Komplek kasebut kudu disaranake dening ahli ing lapangan.

Panganan iwak banyu adhem krasan

Kabeh iwak banyu adhem cukup gampang dijaga. Dheweke minangka iwak sing duwe napsu sing nyenengake, nanging ora ateges sampeyan bisa menehi panganan apa wae. Dheweke butuh diet cocog kanggo sistem pencernaan lan, kanggo iki, sampeyan bisa milih macem-macem tekstur (serpih, butiran, tongkat ngambang ...).

Tetra Goldfish kanggo Iwak Banyu Kadhemen

iwak emas tetra

Iki minangka panganan serpihan lengkap kanggo kabeh iwak mas lan iwak banyu adhem liyane.

Iwak, kaya makhluk urip, butuh panganan sing seimbang karo sumber vitamin sing berkualitas. Formula Tetra tertutup iki kalebu campuran vitamin esensial sing seimbang, bahan kanthi kontribusi energi lan imunostimulan sing ningkatake fungsi awak lan nguatake resistensi penyakit ing iwak.

Kajaba iku, campuran iki disiapake supaya duwe panganan sing beda-beda lan seimbang, kalebu kabeh nutrisi penting lan konstituen, uga unsur tilak.

Kanthi panganan iki, sampeyan bisa njamin umur sing dawa lan sehat kanggo iwak, uga nambah warna sing apik.

Granula panganan banyu adhem

panganan iwak pasir

Thanks kanggo panganan granulated iki, pewarnaan lan pertahanan alam iwak banyu adhem kita kuwat banget.

Iki kasusun saka bahan iwak, tepung jagung, tepung gandum, spirulina (10%), kuman gandum, ragi bir, minyak iwak, gammarus, gluten gandum, krillmeal, bubuk kerang ijo (perna canaliculus) bubuk, nettle, herbs, alfalfa, rumput laut , paprika, peterseli, bayem, wortel, papak.

Perangsang napsu

Stimulan kanggo napsu

Yen iwak kita wiwit ora mangan sethithik utawa wiwit duwe rasa capricious, bakal ana stimulan kanggo rasa panganan lan napsu. Iki digunakake kanggo iwak banyu adhem sing seger lan uyah.

Perangsang iki ngemot bahan aktif alami sing ditemokake ing papak, allicin, sing kabukten akeh efek kesehatan sing migunani. Allicin wis kuwat sifat antioksidan (padha karo vitamin C) sing mbantu njaga kesehatan kanthi ngilangi radikal bebas sing mbebayani.

Penting banget yen sampeyan pengin menehi obat kanthi lisan menyang iwak sing dicampur karo panganan.

Panganan alami kanggo guppy

Panganan alami kanggo guppy

Antarane panganan alami sing paling populer kanggo guppy yaiku timbangan. Ana macem-macem jinis timbangan, saka komposisi tanduran umume nganti kandhungan protein sing dhuwur, lan saka sing cepet mudhun menyang sing ngambang ing permukaan kanggo adaptasi karo kebiasaan spesies iwak sing beda.

Yen kita menehi panganan iwak nganggo timbangan gedhe banget, mula bakal disimpen ing sisih ngisor lan bisa nyebabake banyune ilang kualitas bosok.

Kita bisa menehi panganan guppy kanthi panganan sing bisa ditemokake ing pawon. Diet iki kalebu kacang-kacangan, keju lan produk susu liyane, endhog rebus, daging lancip, woh-wohan, sereal, lsp. Temenan, kudu nyiyapake kabeh panganan kasebut saengga bisa dikonsumsi dening guppy kita. Dheweke bisa diresiki lan dicampur karo gelatin kanggo mbentuk kiub, utawa diobong lan dipangan langsung menyang iwak. Dheweke uga bisa dilewati karo blender nganti entuk jinis suspensi.

Kasunyatane yaiku akeh cara kanggo menehi panganan iwak nganggo produk seger, nanging kudu dipikirake manawa nggawe banyu dadi reged banget lan mula perlu cepet nyopot turahan sing tetep ing latar mburi.

Pungkasan, kita bisa menehi panganan guppy kanthi panganan sing nyata kayata serangga, roe iwak, udang brine, lsp. Sawetara panganan kasebut bisa diwenehake menyang iwak,

Kanggo panganan panganan guppy, kita kudu ati-ati aja uga ngenalake patogen, kaya larva serangga, sing bisa nyerang iwak kita.

Kepiye carane nggawe bubur kanggo iwak laut?

bubur iwak laut

Yen pengin nggawe bubur dhewe kanggo panganan iwak laut ing akuarium, kita kudu ngetrapake sawetara langkah. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan yaiku nemtokake apa sing dianggep minangka jamur. Bubur minangka produk sing disiapake sing diasilake saka penambahan keragaman moluska, kaya gurita, iwak abang, urang, lsp. sing remuk nganti entuk bubur.

Gumantung saka panganan sing ana ing iwak, kita kudu nyakup bahan miturut diet karnivora, hérbivora utawa omnivora.

Gra kanggo bubur iwak omnivora:

  • Udang
  • Pulpo
  • Kerang
  • Clam
  • Cumi
  • Keong
  • Steak iwak
  • Rumput laut Nori

campuran karo panganan iwak

Sawise duwe kabeh bahan kanggo nyiyapake bubur, kita diwutahake menyang blender kanthi sethithik, nganti kabeh digabung. Kita nyampur nganti mbutuhake tekstur bubur lan bisa uga mirsani sawetara bahan-bahan cilik.

Yen pengin njaga bubur sawetara wektu, kita bisa nyimpen ing kanthong plastik transparan lan nutup segel kanthi hermetis, dilebokake ing mesin pembeku.

Sampeyan saiki bisa menehi panganan iwak kanthi bener miturut kabutuhan nutrisi, nalika menehi panganan sing sehat lan seimbang sing bisa dadi kesehatan lan kesejahteraan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Darwin Vera Zambrano ngandika

    Halo, aku anyar babagan topik iki, sing sejatine migunani banget kanggo aku, matur nuwun kanggo sing wis dakwulangake lan aku pengin sampeyan terus nulis luwih akeh babagan topik sing penting banget.