Panganan iwak nalika plancongan

Panganan iwak ditekuk

Nalika plancongan, umpamane saiki nganggo jembatan utawa saluran banyu sing ana ing Spanyol lan kulawarga bisa ngaso, muga-muga liburan suwene seminggu iwak iku dudu kewan sing biasane kita gawa karo aku, kalebu akuarium, supaya bisa dilebokake ing sawetara dina, nalika bali, nindakake perkara sing padha.

Sing biasane ditindakake yaiku nyisihake panganan sing bisa dipangan, nanging dudu panganan normal sing diwenehake saben dina kanggo iwak, nanging bisa awujud pil supaya mbaka sethithik larut lan, kanthi cara iki, golek pangan. sing dibutuhake.

Iki pil panganan bisa ditemokake ing toko lan luwih dituju nalika plancongan. Iki ora ateges sampeyan ora bisa menehi panganan, nanging elinga panganan kasebut ditekan lan rasane ora enak kaya panganan kasebut longgar (uga, sawetara uga duwe warna kanggo panganan; yen durung mirsani nonton nalika mangan apa sing ditindakake yen mangan sing ora disenengi lan golek sing liyane).

Pil biasane duwe beda durasi. Ana ing akhir minggu, nanging uga ana pil liyane sing bisa luwih suwe. Yen sampeyan ora ngerti, luwih becik takon karo salah sawijining manajer toko. Regane uga beda-beda miturut merek lan ukuran pil.

Malah sawetara toko, utawa sawetara hobi, nggawe panemuan dhewe (kayata feeder asu otomatis) sing nyebar panganan saben dinane. Mesthi wae, kanggo iwak, luwih angel ditindakake, nanging bisa ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Maria ngandika

    Apa cocog kanggo jinis iwak apa wae? Aku duwe 3 iwak emas lan 2 zebra, aku ngerti yen sing paling cilik mung mangan ing lantai ndhuwur lan aku wedi manawa nyerang emas amarga kurang pangan.