Carlos Garrido

Semangat babagan alam lan jagad kewan, aku seneng sinau lan menehi katrangan anyar babagan iwak, kewan sing bisa angel digoleki, nanging uga bisa ditrapake. Lan yen sampeyan ngerti cara ngobati, iwak sampeyan mesthi bakal urip ora suwe.