Rosa Sanchez

Iwak minangka makhluk sing apik banget sing bisa dideleng saka jagad liyane nganti bisa sinau babagan tingkah lakune. Jagad kewan iki narik banget kayata jagad manungsa lan akeh sing menehi sampeyan katresnan, perusahaan, kasetyan, lan sing penting sampeyan mulang manawa pirang-pirang wektu bisa narik napas sampeyan. Nanging, kita ora kudu lali karo iwak lan polah tingkahe, mula aku ing kene, siyap nuduhake jagad sing apik iki. Apa sampeyan mlebu?