Encarni

Aku lair ing taun 1981 lan aku seneng kewan, utamane iwak. Aku seneng ngerti kabeh babagan dheweke, ora mung carane ngurus awake dhewe, nanging uga kepiye polahe kayata. Dheweke penasaran banget, lan kanthi ati-ati banget, dheweke bisa seneng tenan.