Ildefonso Gomez

Wis suwe aku seneng iwak. Apa panas utawa adhem, manis utawa asin, kabeh duwe ciri lan cara sing saya apik. Nyritakake kabeh sing dakkarepake babagan iwak iku aku seneng banget.