Viviana Saldarriaga

Aku Kolombia, penyayang kewan umume lan khusus iwak. Aku seneng ngerti macem-macem jinis, lan sinau kanggo ngurus paling bisa lan ngerti supaya tetep sehat lan seneng, amarga iwak, sanajan cilik, kudu ati-ati.