Tampilan LED akuarium

Tampilan LED akuarium

Nalika miwiti ing jagad akuarium aku uga kudu ngirit tabungan energi. Ing tampilan akuarium sing dipimpin Dheweke wis merevolusi kabeh sistem akuarium konvensional. Dheweke wis ngganti bagean gedhe saka macem-macem jinis lampu sing digunakake kanggo akuarium kayata tabung neon lan halida. Alesan utama pangowahan iki yaiku konsumsi daya sithik sing diwenehake dening lampu LED. Iki nggawe akuarium luwih efisien karo energi lan bisa cahya kanthi kualitas luwih dhuwur.

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani endi layar LED paling apik kanggo akuarium lan model sing bakal dipilih, gumantung karo kahanan sampeyan.

Layar LED paling apik kanggo akuarium

Lampu LED Akuarium Klasik NICREW

Model iki duwe 2 mode cahya. Kita duwe LED putih lan LED biru. Nalika nggunakake cahya biru ing wayah wengi, kita bisa ndeleng warna fluorescent sing moluska karang. Iki nggawe dekorasi sing apik banget kanggo omah kita. Ndhukung dhukungan stainless steel sing cocog kanggo tangki iwak dawane udakara 53-83 sentimeter.

Nduwe hemat energi kanthi ngenalake lampu LED. Lampu kasebut digawe saka bahan plastik sing ora teyeng. Kauntungan saka materi iki yaiku ora mung digunakake kanggo akuarium, nanging uga kanggo wadhuk, kandhang kewan, rockeries, lan uga ing kamar turu lan kantor.

Nduwe wadhah lampu internal supaya bisa diselehake ing endi wae ing akuarium. Sampeyan bisa klik Kene kanggo tuku model iki.

Cahya Akuarium LED NICREW RGB

Kanthi cahya iki sampeyan bisa duwe siklus awan lan wengi kanthi otomatis. Sampeyan bisa program supaya bisa digunakake mung yen perlu. Kanthi cara iki, kita bisa njupuk kauntungan saka cahya alami kanggo madhangi tanduran lan iwak nalika awan lan awan lan ngaktifake ing wayah wengi. Sampeyan bisa beda karo tataran warna sing beda-beda ing antarane warna abang, ijo, biru lan putih. Kanthi cara iki kita bisa ngrancang warna dhewe lan nyimpen warna kustom kasebut.

Nduweni 4 saluran warna sing bisa disesuaikan, lan model cuaca sing bisa disesuaikan. Kita uga bisa nyetel padhange gumantung saka jumlah cahya sing ditampa saka akuarium. klik Kene kanggo tuku model iki.

LAYAR CAHAYA LED UNTUK AQUARIUM 40-50CM

Tampilan LED akuarium iki dirancang kanggo akuarium sing dawane 40-50 sentimeter. Nduwe efisiensi energi A +++, mula bisa mbantu ngirit akeh energi sajrone digunakake. Kajaba iku, nduweni desain sing cukup elegan lan langsing kanggo mbantu kita ngirit ruangan ing akuarium. Sampeyan bisa tuku model iki kanthi ngeklik Kene kanthi rega sing regane larang.

BELAS 5050SMD

Iki dirancang kanggo sawetara akuarium maneh amarga dawane udakara 78 sentimeter. Wis rong warna lampu: biru lan putih. Duwe kekuatan 9.8W. Kualitas cahya cukup apik amarga padhang banget lan hemat energi. Werna duwe kaluwihan stabil ing kabeh wektu lan uga bisa digunakake ing jero banyu utawa njobo. Voltase output aman kanggo iwak lan manungsa.

Kap lampu digawe saka akrilik sing transparan banget. Iki nggawe produk sing cukup awet lan gampang diresiki. Ora ana kasusahan nalika nggunakake, amarga mung nyambungake rong cangkir nyedhot ing endi wae akuarium. Bisa digunakake ing kolam renang, kolam utawa rockeries. klik Ora ditemokake produk kanggo njupuk model iki.

DADYPET Lampu Akuarium Dipimpin

Iki minangka salah sawijining tampilan LED paling apik kanggo akuarium amarga nduweni pirang-pirang warna lan model. Lampu kasebut duwe nganti 24 biji cahya warna variabel lan 4 model remot nirkabel. Iki nggawe piranti sing ora mung bisa digunakake ing tank iwak nanging uga ing wadhah sumur, rockery, kandhang kewan, kolam renang, lsp. Werna warna kasebut beda-beda ing antarane sing ditemokake biru, abang, oranye, putih, ijo, lsp.

Bahan sing dibangun kanthi kualitas dhuwur amarga digawe saka plastik kanthi campuran paduan aluminium lan stainless steel. Bahan kasebut dirancang kanggo kinerja sing bisa dipercaya lan daya tahan gedhe. Kanthi layar cahya iki, kita bisa entuk mupangat kanggo iwak lan tanduran. Iki amarga jumlah cahya bisa disetel lan diprogram kanggo digunakake ing wektu tartamtu dina. Layar bisa dicocogake karo akuarium kanthi macem-macem ukuran. klik Ora ditemokake produk kanggo njaluk siji.

Apa Tampilan LED Akuarium

Kanggo sing isih durung ngerti apa layar LED kanggo akuarium, kita bakal nggawe definisi singkat. Iki minangka elemen sing mbantu madhangi tangki iwak kanthi kinerja sing apik. Kinerja iki utamane amarga penghematan energi sing ditindakake amarga efisiensi energi sing apik. Iki minangka teknologi sing wis mbuktekake regane gedhe banget lan mbantu madhangi tanki iwak tanpa ngirim panas.

Kanggo opo iki

Layar iki minangka alternatif sing paling apik kanggo madhangake akuarium. Evaluasi nuduhake manawa dheweke minangka strategi sing luwih apik kanggo bisa madhangi akuarium tinimbang lampu konvensional.

Kaluwihan nggunakake lampu LED ing akuarium

Kita bakal ndhaptarake apa kaluwihan nggunakake lampu iki ing akuarium:

  • Dheweke duwe efisiensi energi sing gedhe, sing bakal mbantu ngirit biaya ing jangka panjang.
  • Lampu LED ora bakal ngasilake jinis panas ing akuarium, mula bakal mupangate iwak lan tanduran.
  • Iku cukup gampang digunakake lan dirakit.
  • Dheweke angel banget bebas perawatan lan duwe spektrum cahya sing luwih akeh kanggo nggawe personalisasi tangki iwak luwih apik.

Cara milih tampilan LED akuarium

Kita bakal menehi tips kanggo ngerti apa sing kudu digoleki nalika milih macem-macem model ing pasar. Variabel ing ngisor iki kudu dipikirake.

  • Ukuran akuarium: Gumantung saka ukuran akuarium, kita butuh layar kanthi dimensi sing beda. Lumens minangka langkah sing digunakake kanggo ngukur intensitas cahya saka layar LED. Rentang medium udakara 15-20 lumen saben liter. Ngerti pangukuran akuarium, kita bisa ngetung ukuran sing bakal dibutuhake ing layar.
  • Jinis tanduran: Macem-macem tanduran akuatik uga pengaruhe nalika milih layar cahya. Saben wong mbutuhake intensitas cahya tartamtu kanggo nindakake fotosintesis.
  • Intensitas cahya lan spektrum: Iki minangka rong variabel sing penting banget. Intensitas minangka jumlah fluks bercahaya sing dipancarake saben unit wektu. Intensitas iki diukur lumen lan sing dituduhake ing lampu akuarium. Spektrum yaiku dawa gelombang cahya.
  • Fungsi lan mode kontrol: Kanggo duwe kinerja sing luwih apik, sing paling apik yaiku layar LED kanggo akuarium wis otomatis. Kanthi cara iki, kita bisa ngatur supaya bisa nggawe simulasi jadwal awan lan wengi. Kanthi cara iki, kita jamin manawa akuarium duwe lingkungan sing alami bisa uga alami.

Cara masang tampilan LED ing akuarium

Detil teknis penting nalika milih layar LED sing paling cocog karo kita yaiku gampang dipasang. Ana sawetara kasus ing piranti kasebut kudu dirakit lan dibongkar kanggo pangopènan. Iki nggawe gampang digoleki lan dicopot utawa dilebokake ing akuarium. Model sing duwe sistem listrik kompleks ora disaranake. Sing paling apik yaiku ora butuh akeh teknis kanggo ngerteni lan bisa gampang nglumpuk.

Muga-muga kanthi informasi iki, sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan layar LED kanggo akuarium.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.