Pemanas akuarium

Salah sawijining unsur sing ora bisa ilang ing akuarium iwak tropis yaiku pemanas akuarium. Thanks kanggo elemen iki, suhu sing dibutuhake bisa ditindakake supaya iwak bisa tuwuh ing kahanan sing apik. Iwak tropis butuh suhu sing luwih dhuwur tinimbang iwak saka banyu sing adhem. Mangkene carane bisa nggayuh yen bisa duwe suhu awak dhewe miturut banyu ing lingkungan. Nanging, ana ewonan pemanas akuarium. Mula, kita bakal nulungi sampeyan milih sing paling apik kanggo akuarium paling hemat sing cocog kanggo sampeyan lan kahanan sampeyan.

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani endi sing paling apik kanggo akuarium akuarium lan ciri sing kudu diduweni supaya kualitas lan rega sing apik.

Heater Akuarium Paling Apik

Kita bakal ndeleng model paling apik sing ana gandhengane karo kualitas lan rega kanggo ndeleng model sing paling cocog karo kabutuhan.

BPS (R) Heater Submersible

Ora ditemokake produk

Pemanas akuarium jinis iki duwe tenaga 150W. Pancen bisa direndhem lan digawe kanggo akuarium kanthi macem-macem ukuran. Aman banget kanggo akuarium banyu tawa lan banyu uyah kasebut. Kalebu rong cangkir nyedhot kanggo nggampangake nglumpuk. Bisa digunakake ing suhu antara 20 lan 34 derajat, kanggo cocog karo kabeh spesies iwak tropis. klik Ora ditemokake produk yen sampeyan pengin tuku model iki.

Sera 8720 Biasane Heater 100 W

Model iki digawe saka kaca kuarsa lan didol. Wis desain sing cekak, mula ora bakal butuh papan ing akuarium. Iki nduweni keamanan lan pelindung tahan panas sing apik. Iki digunakake kanggo banyu seger lan banyu segara. klik Kene kanggo njupuk kauntungan saka tawaran lan tuku kanthi rega sing larang.

Pemanas Akuarium Hygger

Ora ditemokake produk

Produk iki duwe batang panas sing bisa ngontrol suhu. Nduweni kontrol tampilan suhu kanggo ngerti regane sawayah-wayah. Kita bisa ngontrol suhu lan ngowahi saka 16 nganti 32 derajat, mula kita bisa nutupi sawetara spesies iwak tropis. Iki nyedhiyakake akuarium banyu tawar lan banyu asin lan ndhukung volume 115 nganti 450 liter.

Tampilan suhu sing bisa diwaca yaiku LED biru digital. Nalika suhu banyu tekan rega suhu sing disetel, lampu dadi ijo lan pemanas mandheg. Yen suhu mudhun maneh, pemanas bakal bali maneh kanggo nyetel. Cukup aman amarga duwe sistem keamanan kanthi memori mati lan fungsi protèktif tumrap overtemperature. Yen ana gangguan listrik lan suhu tekan 36 derajat, catu daya kanthi otomatis bakal mati lan mandheg dadi panas. Sampeyan bisa klik Ora ditemokake produk kanggo tuku produk iki.

Kontrol Pemanas JBL

Iki minangka pemanas akuarium kanthi kontrol suhu sing optimal kanggo sing tank iwak kanthi ukuran antara 10 lan 50 liter. Amarga darmabakti kanggo tank iwak cilik, gampang dipasang. Sampeyan bisa milih suhu nalika nelpon lan nginstal kanthi gampang amarga kit panel sedhot ing njero akuarium. Kisaran suhu sing digunakake antara 20 lan 34 derajat. Iki digawe saka kaca kuarsa sing bukti agresi lan duwe sistem shutdown otomatis. Yen sampeyan pengin tuku produk iki, klik Kene.

Tetra HT Pemanas otomatis HT 50

Ora ditemokake produk

Model iki duwe tombol sing digunakake kanggo ngatur suhu lan kanggo milih banyu sadurunge. Makarya kanthi interval 19 nganti 31 derajat. Iki nduweni keandalan lan keamanan sing apik banget amarga tabung kaca sing kandel lan tahan kanggo pengaruh. Nduwe pilot sing mbantu kita ndeleng wektu mlaku lan nyuda yen suhu banyu wis tekan suhu sing wis diprogram. Sampeyan bisa tuku model iki kanthi ngeklik Ora ditemokake produk.

Apa pemanas akuarium?

Pemanas akuarium minangka elemen sing mbantu nyetel suhu kanggo kebutuhan iwak tropis. Iwak iki getih-kadhemen lan butuh suhu sekitar sing luwih dhuwur. Mula, kudu ana pemanas akuarium kanggo nyetel suhu sing dibutuhake iwak kasebut. Suhu banyu ing akuarium bisa beda-beda ing macem-macem kahanan. Kanthi pemanas akuarium iki, kita bisa program suhu sing banyu kudu tetep tetep. Thanks kanggo iki, kita ora bakal nyebabake kahanan stres kanggo iwak sing nyebabake sawetara jinis penyakit sing ora dikarepake.

Jinis pemanas akuarium

Ana macem-macem jinis pemanas akuarium gumantung karo sawetara ciri.

Pemanas Akuarium Internal

Yaiku sing dilebokake ing njero akuarium lan digawe saka gelas. Dheweke duwe resistensi ing njero ruangan lan mula ndadekake suhu banyu mundhak. Dheweke duwe termostat internal sing diinstal kanggo miwiti utawa mungkasi.

Panas clamp

Yaiku sing digawe saka kaca. Fitur khusus yaiku ndhuwur kudu ndhuwur banyu. Dheweke ora bisa kecelup kabeh. Popularitas amarga regane murah.

Pemanas sing bisa direndhem

Yaiku sing bisa direndhem ing banyu lan sing paling digunakake. Amarga kasunyatane yen bisa telusuran sepenuhnya, mbantu kita milih papan sing luwih becik. Dheweke cukup aman lan ora fleksibel nalika digunakake.

Pemanas njaba utawa filter

Yaiku sing dilebokake ing njaba akuarium ing filter kanthi cara mbantu proses penyaringan. Mangkono, banyune tekan suhu sing pas nalika disaring maneh.

Kawat pemanas utawa pemanas ngisor

Yaiku sing digunakake kanggo akuarium lan bisa uga luwih mupangat kanggo sing duwe tanduran nyata. Sanajan duwe rapat sing luwih angel, ora ana jinis piranti sing dideleng. Iki bakal mbantu estetika tank. Ana sing nganggep pilihan paling apik, nanging sampeyan kudu duwe pengalaman akuarium.

Cara milih pemanas akuarium

Amarga ana akeh model pemanas akuarium, sampeyan kudu milih sawetara ciri penting. Salah sawijining aspek penting yaiku ukuran akuarium. Saben pemanas dirancang kanggo nambah suhu sawetara liter banyu. Sampeyan kudu milih ukuran akuarium supaya bisa milih model pemanas. Gagasané yaiku suhu banyu kudu mundhak alon-alon. Yen kita milih pemanas sing amba banget, mula bakal panasake banyune kanthi cepet lan ngrusak iwak.

Trik kanggo nemtokake sing paling cocog yaiku digandhengake 1 watt tenaga kanggo saben liter volume tank.

Endi papan kanggo manasake akuarium

Papan sing paling asring diselehake ing ngisor iki:

  • Cedhak inlet saringan banyu.
  • Bisa diselehake kanthi horisontal ing cedhak outlet filter.
  • Disaranake nggunakake aerator ing sangisore pemanas banyu. Iki mbantu meksa banyu adhem ing akuarium saka ngisor nganti ndhuwur.

Apa sampeyan bisa nyelehake pemanas ing akuarium banyu adhem?

Yen sampeyan lagi ngatasi iwak banyu adhem ora usah pas pemanas. Sampeyan mung kudu nglindhungi iwak saka beku, luwih-luwih yen ana ing kolam ing njaba.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan pemanas akuarium.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.