Nglangi penyakit kandung kemih

nguyuh-nguyuh

La nguyuh nguyuh Iki minangka organ membran sing bentuke kanthong, ana ing sadhuwure organ internal. Iki kebak oksigen, nitrogen lan karbon dioksida lan fungsi utamane yaiku peraturan keapungan iwak.

Kandung kemih nglangi disambungake menyang esofagus liwat saluran pneumositis. Saluran iki ngidini iwak bisa nyetel apung maneh kanthi ngidini gas uwal saka kandung kemih menyang esofagus yen perlu.


Nglangi penyakit kandung kemih disebabake infeksi sing ndadekake iwak ora bisa nindakake fungsi sing biasane. Bisa dadi virus, sing bisa diatasi utawa bakteri, kudu diobati nganggo obat.

Gejala

Kita bisa ujar manawa iwak kasebut lara nalika ora bisa njaga vertikal lan tetep isih ana ing sisih ngisor akuarium. Mungkasi mangan. Iwak kasebut ora ngontrol awake lan lemes. Gejala liyane sing sampeyan lara nalika sirip buntut dibalik utawa mudhun. Amarga iwak pancen ora bisa nglangi lan saka kono klelep.

Diprodhuksi amarga Nalika iwak nyerep banyu, mula bakal nambah sistem pencernaan. Tutup saluran lan nalika, nalika ditutup, metu gas saka kandung kemih diganggu. Kandung kemih bisa diisi hawa lan ora kembung. Saka kana iwak mau ngambang lan tiba ing ngisor.

para ngobati penyakit sing sampeyan kudu ngunggahake suhu banyu akuarium. Suhu sing sithik bisa nyuda pencernaan lan nyebabake konstipasi. Nalika iwak lagi dirawat, suhu banyu kudu tetep antara 21 nganti 26 ° C kanggo mbantu pencernaan sing luwih cepet.

Sampeyan uga dianjurake supaya iwak cepet telung dina. Dadi awak sampeyan kabeh bakal bali menyang kahanan semula. Amarga kandung kemih uga disebabake amarga masalah panganan.

Yen penyakit tetep, sampeyan kudu diobati nganggo obat utawa antibiotik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jordi ngandika

    Iwak yuppy, ora mangan, mesthi ing mburi nyoba karo Multicure, 100ml,
    Aku bakal matur nuwun yen aku duwe solusi, Kulawarga ing sisih ngarepan saka putus asa. Limang taun karo kita.
    Gracias