Perawatan iwak banyu adhem nalika musim panas

Panas Ora mung mengaruhi manungsa, nanging uga kewan ingon, kalebu iwak. Penting, dicathet yen banyu akuarium jelas wujud lingkungan utama kewan iki, mula sampeyan kudu mikir sawetara pedoman supaya ora, sajrone musim iki, dheweke bisa mulai ngalami stres sing pungkasane dadi penyakit.

Jumlah minimal saka banyu adhem saka tangki iwak Udakara luwih saka 100 liter banyu, lan dudu amarga karepe kaya ngono utawa kanthi kekarepan, nanging amarga oksigen banyu. Yen sampeyan ora ngerti, iwak banyu adhem butuh luwih akeh oksigen tinimbang iwak banyu tropis, mula nalika musim panas teka, lan suhu mundhak, banyune bisa dadi panas, lan kewan sing bisa uga ngalami kahanan sesak. .

Sajrone musim panas iki, aturan sing nuduhake yen kanggo saben sentimeter saben iwak ana 1 liter banyu adhem, banyu kasebut kudu diowahi dadi loro nganti telung liter banyu adhem saben sentimeter kewan kasebut. Yen sampeyan mulai ngerti manawa iwak sampeyan ngambang ing cedhak permukaan, aku saranake sampeyan nyoba ngukur suhu amarga bisa dadi panas lan butuh oksigen. Aku uga menehi saran supaya sampeyan njaluk aerator kanggo mindhah permukaan banyumbantu oksigenasi saka iku.

Elinga aja nganti ditinggalake akuarium ing panggonan sing sinar srengenge bisa nyerang ing ngarep amarga bakal dadi panas banyu luwih cepet tinimbang sing sampeyan butuhake. Sampeyan uga ora disaranake nyelehake ing papan kasebut papan sing kurang apik utawa sampeyan ngisi daya kewan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.