Kitefish care

iwak layangan

El iwak layangan asale saka bawana Amerika lan dadi bagean saka kulawarga iwak emas utawa uga diarani Tiyang emas. Iwak layangan utawa sarasa duwe awak memanjang lan duwe sirip buntut siji. Apa banget padha karo spesies Umum kanthi bedane awak luwih dawa, elegan lan sirip luwih maju.

Kasedhiya kanthi warna putih, perak, kuning lan abang, lan kalebu spesies sing paling populer amarga kalebu salah sawijining iwak sing paling apik adaptasi karo kabeh kahanan. Yen perawatan kasebut apik, layangan kasebut biasane antara pitung nganti patbelas taun lan biasane nganti 20 sentimeter, ora ngetung buntute.


putra iwak banyu adhem, lan kanggo kaslametané sing bener kudu netral utawa rada alkalin, udakara 16 ° suhu. Kitefish minangka salah sawijining spesies sing paling rereget lan banyu mau dadi polusi banyu ing akuarium, mula kudu resik.

Yen sampeyan milih jinis iwak iki kanggo ngenggoni akuarium, sampeyan kudu ngerti yen iwak kasebut kalebu iwak ora seneng babar pisan, kanthi sampeyan kudu ngemot iwak sing luwih komplit ing antarane, umume spesies iwak emas liyane. Mesthi wae, aja nate dicampur karo iwak tropis, amarga kabutuhan banyu sing pungkasan ora padha lan uga iwak sing luwih cepet nglangi tinimbang dheweke.

Iwak layangan butuh akeh papan supaya bisa gampang pindhah ing saindenging akuarium, sing luwih dawa kudu dawa. Dheweke uga aktif banget, saengga kadhang kala cenderung ucul saka banyu, mula luwih becik menehi tutup ing akuarium.

Supaya bisa dirawat kanthi bener, nyedhiyakake oksigen sing dibutuhake kanggo kesehatan sing tepat. Kanggo iki, kudu diwenehi akuarium paling ora 40 liter kanggo saben iwak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.