Pompa udara paling apik kanggo akuarium

Akuarium

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, akuarium mbutuhake macem-macem aksesoris supaya bisa mlaku kanthi bener lan njaga iwak kita tetep sehat. Kita ora mung kudu ndeleng panganan lan karakteristik iwak, nanging uga kudu menehi kahanan apa sing bakal dadi habitat anyar. Kanggo perawatan lan reresik banyu, pompa udhara perlu. Nanging, ana ewu model kanthi ciri khas sing beda. Sing endi sing paling cocog karo akuarium?

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake apa sejatine pompa udara paling apik kanggo akuarium. Kajaba iku, kita bakal menehi katrangan marang sampeyan lan sampeyan bakal menehi apa kaluwihan panggunaan kasebut.

Pompa udara paling apik kanggo akuarium

Saiki, kita bakal nggawe perbandingan antarane sawetara model sing paling apik lan kita bakal menehi alasan kenapa sampeyan kudu milih saben model kasebut.

BPS 6029

Model iki cukup profesional lan mung duwe siji selang. Nduwe diffuser udara sing wujude watu, mula bisa dipasang ing sawetara dekorasi sing ana ing njero akuarium. Iki bakal nyedhiyakake banyu ing akuarium utawa tangki iwak kanthi kualitas luwih akeh lan oksigen sing kudu dihirup iwak.

Dene ciri khas kasebut, bobote mung 250 gram, mula sampeyan ora bakal nemoni apa-apa. Gampang ditangani lan disimpen. Ngirit akeh energi, amarga kekuwatane 3W. Sampeyan butuh pasokan listrik 220 V lan bisa mompa 3,5 l / menit.

Yen sampeyan arep tuku, sampeyan bisa nindakake kanthi ngeklik Kene. Iku cukup murah. Yen sampeyan wis tuku, sampeyan kudu ngerti yen kudu diwenehi warna ing ndhuwur banyu ing akuarium. Kosok baline, yen sampeyan lebokake ing ngisor iki, bakal wujud aliran balik ing banyu sing bakal nyebabake pompa rampung rusak.

Teknologi Aquaflow AAP-301S

Model nomer loro iki duwe rong jinis. Siji sing bisa mompa mung 1,5 l / menit. Cocog banget kanggo tank iwak sing ukurane luwih cilik 17,4 × 10,2 × 8 cm. Bom iki bobote 400 gr. Model kanthi kapasitas 3 l / menit duwe ukuran 18 x 10,4 x 8 cm lan bobot kira-kira 581 gr.

Rong model iki bisa digunakake kekuwatan 3W lan kalebu watu udara, selang lan katup bali. Sanajan wong duwe kapasitas luwih akeh tinimbang sing liyane, dheweke bakal bisa menehi iwak oksigen sing dibutuhake kanggo sehat lan berkembang kanthi apik.

Ing level rega cukup terjangkau. Sampeyan bisa tuku Kene.

Pompa Udara Sannysis

Saka model iki, kita nemokake sawetara jinis sing bisa digunakake kanthi beda. Siji dianggo ing 1,5 W lan liyane ing 2W. Catu daya padha ing 220V nganti 240V lan kapasitas 2l / menit. Iki digawe kanggo tank iwak ukuran medium, sanajan bisa mbela kanthi becik sanajan kita duwe populasi iwak sing cukup dhuwur.

Iki minangka perkara penting sing kudu dielingi. Ora mung ukuran tank lan jumlah banyu sing sampeyan butuhake, nanging jumlah iwak sing ana ing omah uga penting. Jumlah iwak sing ana ing tank sing padha, luwih akeh oksigen sing kudu disedhiyakake lan luwih akeh gerakan karbon dioksida sing diusir.

Model kasebut luwih murah tinimbang sing sadurunge lan mung butuh papan sithik. Ukurane 11,5 cm x 7,8 cm x 7,5 cm. Sawetara pangguna sing wis tuku ujar manawa dheweke model sepi banget lan gampang digantung ing tembok utawa jubin. Yen sampeyan pengin tuku model iki, Sampeyan kudu luwih dhisik ndeleng ukuran lan jumlah iwak ing akuarium. Iki minangka pompa sing digawe kanggo akuarium sing luwih cilik, mula sampeyan ora bisa nyelehake ing akuarium kanthi volume banyu sing akeh banget.

Elinga yen pompa kasebut ora bisa mlebu banyu. Yen sampeyan nyelehake ing banyu, copot sadurunge nggawa utawa sampeyan bakal kejut. Kanggo ngindhari kesalahan sing nyebabake pompa udara rusak, priksa voltase dhisik sadurunge nginstal lan ngoperasikake. Sampeyan bisa tuku kanthi rega sing apik kanthi ngeklik Kene.

Apa sing kudu duwe pompa udara

Pompa udara kanggo akuarium

Nalika ngomong babagan pompa udara akuarium, utamane kita kudu nggatekake supaya bisa fungsine. Sanajan desaine uga penting, pompa akuarium sing apik banget ora ana gunane yen ora netepi fungsine njaga proporsi oksigen sing apik ing banyu lan nyegah banyu supaya stagnan utawa mudhun kanthi gampang.

Mula, disaranake maneh babagan spesifikasi teknis kanggo ngerti yen akuarium apik. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan yaiku ndeleng kekuwatan sing ana gandhengane karo ukuran lan jumlah banyu sing bakal ana ing akuarium. Akuarium luwih gedhe, luwih akeh tenaga sing dibutuhake.

Desain lan rincian uga penting, amarga bakal nambah daya tarik visual sing luwih gedhe. Tangki iwak sing dihias kanthi apik bisa sampurna kanggo diadaptasi ing ruang tamu, kantor lan studi. Pompa udara minangka piranti sing disambungake menyang njaba akuarium lan fungsine utamane kanggo mindhah banyu ing tank lan nyedhiyakake oksigen. Oksigen iki dikenalake liwat gelembung.

Nalika umpluk pecah ing permukaan, ngeculake karbon dioksida sing berlebihan mula padha duwe kesempatan kanggo njupuk oksigen nalika kontak karo molekul banyu. Mula, yen luwih gedhe lumahing banyu, luwih akeh oksigen sing bakal nyedhot.

Sirkulasi banyu minangka mupangat liyane kanggo pompa udara. Yen banyu stagnan, jamur lan bahan bosok bisa nyebar. Nalika udhara diluncurake, meksa nggawe banyu luwih jero lan dikirim menyang permukaan. Uga ngidini banyu permukaan bisa pindhah luwih jero kanggo nganyari lan nambah kualitas banyu ing tank iwak.

Muga-muga kanthi tips iki sampeyan bisa ngombe pompa udara sing paling apik kanggo akuarium lan mupangate. Aja lali tindakake pandhuan sing diwenehake supaya bisa digunakake kanthi becik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.