Reproduksi iwak tropis ing akuarium

reproduksi iwak

Ana macem-macem spesies sing bisa ngasilake ing akuarium tanpa masalah utama. Dina iki kita bakal ngrujuk kahanan becik supaya reproduksi bisa sukses.

Normal banget yen nemokake penetasan cilik ing akuarium, iki bisa uga luwih kaget yen sampeyan lagi miwiti babagan perkara kasebut. Bisa uga, kita tuku spesies wadon kayata Guppy, Lebistes utawa Mollys sing wis dibuahi. Iwak iki duwe khasiat kanggo nambah bobot awak kanthi cepet lan mula bakal ngasilake enom tanpa kita ngelingi.

Yen sampeyan pengin duwe jaminan manawa iwak bisa ngasilake Sampeyan kudu tuku iwak enom kanthi klompok, supaya bisa nggawe pasangan alami. Sampeyan bisa tuku malah nomer 8 kanggo nyengkuyung reproduksi ing sawijining klompok, mula bakal luwih gampang lan bisa uga sukses.

Temokake diet sing dituduhake kanggo saben spesies iwak, sinaoni lan entuk saran babagan kabiasaan reproduksi iwak sing dikarepake. Penting, yen sampeyan duwe ilmu kasebut wiwit wiwitan supaya ora ana masalah mengko.

Sampeyan uga kudu ngasilake kahanan sing becik kanggo anakan, kanggo sampeyan sampeyan kudu entuk informasi babagan iwak sing dipilih. Sawetara spesies mbutuhake lanang lan wadon supaya pisah sadurunge ana pambuahan, ing kasus liyane, spesies kasebut kudu tetep bebarengan. Salah sawijining titikan dhasar yaiku spesies kasebut wis cukup panganan.

Informasi luwih lengkap - Panganggone watu lan alas ing akuarium


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jorge Roque ngandika

    Dheweke miwiti reproduksi iwak akuarium lan ngurmati komentar formatife
    Gracias