Filter Eheim

saringan akuarium

Kanggo njaga kualitas akuarium lan nggawe kahanan sing apik kanggo pangembangan normal lan pangopènan iwak, kita kudu duwe filter akuarium sing apik. Filter akuarium perlu kanggo nambah oksidasi banyu lan nyuda kontaminasi akuarium kanthi sampah organik sing akumulasi. Salah sawijining merek sing paling akeh dituntut yaiku Filter Eheim.

Filter akuarium minangka elemen dhasar kanggo njaga banyu ing kondisi sing sehat lan kesehatan iwak. Tanggung jawab kanggo nindakake sirkulasi banyu ing tank lan saring bahan kimia sing bisa beracun. Amarga kegiatan biologis iwak lan tanduran, komponen kimia kasebut bakal akumulasi suwe-suwe, yen kita duwe babar pisan.

Iki uga digunakake kanggo njaga partikel padhet, kayata fragmen tanduran utawa fragmen, lan partikel padhet sing diluncurake saka bahan kayata obat lan limbah pakan iwak. Kayane sistem alami, kaya kali utawa sendhang. Sampah biologis durung nate nglumpukake ing flora lan fauna sing mbebayani.

Filter Eheim minangka pimpinan utama akuarium Eropa. Dheweke wis ngasilake produk sing bisa dipercaya luwih saka 50 taun, mula akuarium saya kondhang. Filter akuarium EHEIM wis ana ing posisi paling dhuwur. Dheweke nyedhiyakake bahan lan aksesoris filter teknologi tinggi saka EHEIM, sing dadi pelengkap filter sampeyan.

Filter Eheim paling apik

Jinis filter eheim

Eheim Klasik

Jenis model iki bisa dipercaya, amarga wis disetujoni dening pirang-pirang akuarium ing saindenging jagad. Iki cocog kanggo iwak banyu tawar lan banyu uyah lan regane regane cukup. Kauntungan sing diduweni yaiku cukup bisu lan meh ora ngasilake konsumsi listrik. Wis penutupan sing gampang digunakake lan aman amarga saka gasket silikon.

Kauntungan liyane sing bisa dideleng saka model iki yaiku gampang dibersihake, saengga bisa nyuda tugas pangopènan. Bisa dilengkapi spons filter lan nambah jinis bahan kanggo nambah prestasine.

Filter eheim pengalaman

Iki minangka filter pertama kanthi estetika persegi sing diluncurake dening Eheim. Suksese wis kabukten wiwit dikenalake, amarga saringan eksternal Eheim wis dimodifikasi kanggo nggunakake estetika sing padha. Alesané yaiku bentuk kothak ngirit ruangan, minangka saringan sing luwih stabil, lan nyedhiyakake saringan akeh.

Eheim eXperience duwe adaptor selang faucet internal supaya gampang dianggo. Dilengkapi karo sistem nangani sing praktis banget, kranjang filter bisa dibongkar kanthi kapisah tanpa narik kawigaten amarga dilipat lan dilebokake ing perabotan. Thanks kanggo komponen keramik, swara sing digawe saringan eksternal ora dadi masalah maneh.

Eheim Ecco Pro Kab

Model iki duwe konsumsi daya sithik lan kinerja dhuwur nalika nggunakake. Iki bakal mbantu nyuda panggunaan listrik akuarium. Nduwe gagang multifungsi sing mbantu posisi luwih apik. Opo maneh, cukup sepi lan duwe batang lan grumbulan sing digawe saka bahan keramik. Bakul saringan internal sing bisa diatur kanthi individu lan bisa nambah kinerja saringan mekanik, biologis lan kimia. Kabeh kranjang wis dilengkapi supaya sampeyan mung bisa nyelehake lan miwiti akuarium.

Profesiel Eheim 3

Model iki dirancang kanggo para pecinta akuarium sing paling nuntut. Dheweke uga bisa nggarap akuarium gedhe. Disaranake nggunakake banyu 400 nganti 1200 liter. Ana rong versi saringan, sing siji biasane lan sing liyane yaiku jinis "T" (Thermofilter) kanthi pemanas internal.

Kerumitan filter iki bisa dikontrol kanthi elektronik lan dikelola saka komputer. Ing babagan desain, duwe desain persegi sing ngidini ngatur saringan volume akeh. Wis stabilitas megah lan meh ora nggunakake energi. Kauntungan sing ditawakake kanggo pusat liyane yaiku duwe aliran banyu sing bisa diatur. Tenane banget digunakake amarga duwe kastil bantalan digawe saka bahan keramik. Digabungake karo kranjang filter sing gampang dicopot kanthi individu.

Kajaba iku, dilengkapi adaptor selang telung sing duwe loro inlet lan siji outlet ana sirkulasi banyu sing sampurna ing akuarium. Wis rodha kanggo transportasi.

Filter-filter Eheim Professionel 3e

Bedane paling gedhe ing antarane seri profesional lan 3e profesional yaiku sing terakhir nduweni standar karo kontrol elektronik kanthi akeh fungsi, kayata ngawasi terus-terusan lan gampang nyetel fungsi nyaring, sing kabeh bisa ditindakake ing komputer ing omah. Iki amarga piranti lunak EHEIM ControlCenter. Mung nganggo telung tombol, sampeyan bisa nyetel kabeh fungsi kanggo aliran, aliran, tenaga pump, lan ngawasi sistem terus-terusan.

Fungsi elektronik duwe fungsi kanggo ngatur aliran banyu kanthi otomatis. Salah sawijining inovasi babagan model liyane yaiku menehi peringatan babagan tingkat kekotoran bahan filter. Mula, yen saringan cukup reged mula bakal dielingake.

Eheim Professional 4+

Ing asil dandan saka saringan EHEIM, Seri Pro 4+ wis apik sajrone Pro 3 sadurunge.

Thanks kanggo "Xtender", fitur sing paling inovatif kanggo versi iki yaiku bisa nambah umur filter bahan. Iki minangka sistem darurat sing ngelingake yen saringan dadi reged lan aliran banyu mudhun. Tombol rotary iki ngidini pangaturan supaya sawetara dina sadurunge ngresiki bahan filter. Minangka bagean saka aliran banyu sing dialihake, sistem kasebut tetep filtrasi biologis banyu tetep.

Kaya dene kabeh versi profesional, ing kisaran iki kita nemokake filter jinis "T" kanthi pemanas termal, sing ngasilake banyu saring menyang akuarium kanthi suhu sing bener.

Filter-filter Eheim Professionel 4e +

Saiki mung ana siji model saringan eksternal ing seri EHEIM Professional 4e +. Filter-filter iki biasane padha karo filter profesional 3e seri, nanging kanthi opsi Xtender, sing ngidini sampeyan nundha reresik lan ngganti bahan saringan.

Cara milih filter Eheim

saringan eheim

Milih filter tank iwak EHEIM sing pas, kanthi macem-macem kemungkinan, kudu gampang. Nanging, ora. Faktor pertama sing kudu dipikirake nalika milih jinis filter iki yaiku ukuran akuarium.. Gumantung saka ukuran lan jumlah banyu sing bakal disaring, sampeyan kudu milih model siji utawa liyane ing kategori iki.

Sing paling dhuwur uga duwe kapasitas filtrasi sing luwih dhuwur lan ngasilake swara sithik, lan umume dilengkapi bahan filter sing dibutuhake supaya sampeyan bisa nginstal langsung sawise nampa filter. Iki kabeh kaluwihan. Biasane luwih larang, nanging luwih apik, kanthi bahan sing luwih awet, bisa menehi layanan sing luwih apik.

Logis, rega kasebut bisa ditemtokake, nanging ing saringan kasebut sampeyan bakal nemokake manawa rega regane jembar banget. Saka udakara 50 euro sampeyan duwe filter sing apik, sanajan rega saringan sing paling murah bakal kena pengaruh ukuran akuarium.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan filter Eheim lan ciri khas kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)