Sejarah Seahorses


Kanggo sawetara taun, para seahorse Dheweke wiwit nggugah minat masarakat, ora mung amarga katon iwak sing ora biasa, nanging uga amarga kapasitas konservasi sing wis ditemtokake. Jeneng rumput laut dipikolehi kanthi tampilan endhas, sing ngelingake luwih saka siji bentuk endhas jaran.

Ing jaman biyen, segawon yaiku diiseni, digunakake minangka pesona nasib apik, dene bubuk kasebut digunakake kanggo nggawe ramuan tumrap macem-macem penyakit. Sanajan mupangate bisa nambani, akeh wong sing percaya manawa awu kasebut dicampur karo anggur, bisa dadi campuran sing mematikan. Kajaba iku, ana kapercayan manawa awu iki, yen dicampur karo tar, bisa migunani banget kanggo mulihake rambut lan kulit.

Sanajan saiki ora ana sing kabukten, saben dina jutaan wong ing saindenging jagad tetep tuku kewan boneka iki kanggo dekorasi kantor, omah lan papan liyane, sing ora mung nggawe kewan iki ing ambang pupus Nanging, nalika nyoba dijupuk kanggo diseksi, habitat segara kasebut dianiaya, karang lan iwak liyane kena pengaruh.

Tuku kewan iki, kanggo ningkatake kepunahan, amarga ana akeh wilayah ing planet sing saiki akeh banget sadurunge lan saiki isih langka. Kita ora bakal bisa nggodha nggayuh lan penting supaya kita ora mburu mbebasake makhluk-makhluk sing hebat iki sing kabeh nggawe ayu yaiku segara.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   kembang sithik ngandika

    jaran ayu tenan

bool (bener)