Fantasi, Fringetails, Ribbontails, Veiltails lan spesies Ryukins

Fantasi, Fringetails, Ribbontails, Veiltails lan spesies Ryukins

Kita bakal ngandhani sawetara spesies iwak manawa kita bisa duwe ing akuarium kita. Kita bakal miwiti ngomong babagan fantail utawa buntut penggemar.

El fantail utawa buntut penggemar Iki minangka iwak sing kalebu salah sawijining jinis Goldfish. Perlu dielingake manawa ing akeh toko, sampeyan ndeleng Goldfish nganggo sirip buntut dobel lan sirip dorsal sing diarani Fantail Goldfish, nanging kanthi kualitas kudu duwe sawetara syarat khusus. Kabeh duweke sirip Dheweke kudu cekak, kanthi sirip caudal dobel sing ukurane antara ¼ lan ½ ambane awak, saliyane iku kudu ana sirip anal, pectoral lan weteng loro.

Macem-macem lauk mas liyane yaiku Fringetail utawa Fringe Tail. Awak luwih kuat karo bentuk endhog tartamtu. Bentuk 'V' kanggo sirip buntut dobel kudu moderat. Kudu duwe sirip dubur loro, dada lan weteng.

Elinga yen milih salah siji iwak iki sampeyan kudu takon karo spesialis amarga karakteristik kasebut angel diidentifikasi. Elinga uga, iwak iki ditondoi kanthi alon, mula kudu urip karo iwak mas liyane utawa spesies sing irama padha, yen ora duwe masalah nalika mangan utawa obah, bisa uga stres banget lan kurang panganan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.