Spesies paling apik kanggo omah

 

Nalika ngrampungake perkara kasebut, kalebu spesies sing paling apik iwak duwe ing omahPenting, kudu dipikirake, luwih dhisik, yen kita duwe pengalaman masalah akuarium, utawa yen kita mung wiwitan, amarga spesies sing bakal luwih apik utawa luwih gampang dikelola bakal akeh gumantung karo rong faktor kasebut. .

Minangka langkah pertama, iwak paling apik sing bisa diduweni nalika ana timer pisanan ing akuariumYaiku sing gampang dijaga, yaiku sing gampang dirawat lan dipakani, sing uga ora butuh habitat sing duwe banyu ing kahanan rumit, kayata suhu utawa pH sing ketat supaya bisa urip. Pracaya utawa ora , akeh spesies sing memenuhi ciri kasebut, kayata Rasboras, Danios, umume barel, lan minnow Gunung Dingin Putih. Kajaba iku, yen sampeyan duwe tank iwak sing cukup akeh, sampeyan bisa dadi tuan rumah iwak pelangi.

Yen kosok balene, sampeyan wis a ahli akuariumSampeyan bisa mutusake iwak sing angel lan bisa adaptasi kayata loach, sing njupuk kauntungan saka panganan sing isih ana ing sisih ngisor. Iwak jinis iki mbutuhake pangopènan lan perawatan tartamtu supaya bisa urip, mula prelu sampeyan duwe pengalaman supaya bisa tetep tetep kondhisi.

Sampeyan kudu eling yen sampeyan kudu tuku sawetara iwak saka spesies sing padha, saengga dheweke urip bebarengan kanthi tentrem. Nanging, yen sampeyan duwe akeh pengalaman, sampeyan bisa milih golek iwak kanthi macem-macem spesies, yen sampeyan ngetutake paramèter koeksistensi sing dibutuhake saben wong, kayata ora nglumpukake iwak sing bisa kasar utawa bisa menehi kewan liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.