Tekanan ing iwak: Gejala

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, kita manungsa tetep ngalami kahanan sing nyebabake stres, lan sanajan katon aneh, kewan akuatik uga bisa ngalami kahanan sing padha sensasi stres, sing yen ora dikendhaleni bisa nyebabake macem-macem jinis penyakit lan uga pati.

Nalika sampeyan duwe iki kewan ing akuarium, mesthine mung sawetara dina bakal cukup kanggo sampeyan sadhar yen saben kewan tumindak kanthi cara sing beda lan tartamtu, sawetara kayata tetep meh ora obah, dene sing liya ora bakal mandheg nglangi ing akuarium, lan liyane bisa uga ngaturake awake dhewe ngaso ing sisih ngisor nalika wong liya nindakake ing ndhuwur

Iki penting banget kanggo miwiti tliti kanthi tliti, kanggo sinau ngerti saben iwak sing sampeyan tinggal ing kolam sampeyan, kanthi cara iki sampeyan bakal bisa verifikasi manawa ana kewan sing aneh yen kewan sampeyan amarga tumindak lan prilaku bakal beda karo tumindak sadurunge suwene sampeyan nonton.

Nanging ana sawetara gejala umum Sampeyan bakal nuduhake manawa kewan ingon sampeyan ngalami stres, kayata, kayata, bisa nolak panganan, sampeyan bakal bisa ndeleng ing ndhuwur nyoba ambegan kanthi cangkeme mbukak, bakal nglangi kanthi ora teratur utawa bakal nyoba tetep adoh saka kewan liyane. Minangka pangowahan fisik, mesthine sampeyan bisa sok dong mirsani yen siripane disakot utawa cilaka, utawa ana jamur utawa parasit ing awake. Sampeyan kudu waspada marang gejala kasebut supaya sampeyan bisa ngati-ati.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   beton crountail ngandika

    Matur nuwun kanggo informasi, nanging sing jelas lan misuwur dening akuarium