Tanduran ngambang kanggo akuarium

Tanduran ngambang

ing tanduran ngambang, kajaba dekorasi ing njero akuarium, uga bisa nyediakake panganan kanggo sawetara spesies iwak uga fungsi kesejahteraan iwak liyane. Dheweke uga menehi kesehatan sing apik kanggo iwak amarga iki tanggung jawab kanggo ngonsumsi nitrat mbebayani banget kanggo warga akuarium. Gampang banget dijaga lan ana sawetara jinis sing bisa dipilih.

La azolla utawa pakis ngambang iku kepengin banget marang keanehan. Werna tanduran gumantung karo jumlah sing sampeyan tampa. Yen blueberry ana ing iyub-iyub, cenderung ijo lan yen katon akeh sinar srengenge bisa dadi warna abang sing jero. Dheweke cocok banget kanggo njaga ganggang ing akuarium amarga bisa ngalangi.


El lumut jawa Iki minangka tanduran akuarium tanpa oyot sing nemplek ing watu sing ora rata lan permukaan kasar liyane ing akuarium. Ora prelu srengenge amarga tuwuh kanthi suhu antara 16 nganti 26 derajat celcius dadi tanduran ngambang becik kanggo tank utawa akuarium gedhe. Biasane dianjurake banget yen sampeyan isih enom amarga bisa nglindhungi.

El lumut foninalis Mirip banget karo lumut Jawa, sanajan beda karo warna ijo tuwa sing beda. Wis godhong cilik ing sadawane gagang lan tuwuh kanthi surem, padhang. Beda karo tanduran akuarium sing ngambang, lumut iki paling apik yen banyune rada asem lan bisa tahan level pH nganti 8.

La tanduran riccia iku prayoga pilihan dekorasi amarga beda banget karo tanduran liyane ing akuarium, sing ijo ijo sing padhang. Garisan riccia sing apik dicampur kanggo nggawe massa gedhe sing bisa ngambang ing banyu utawa diikat karo obyek sing angel ing akuarium, sing bakal dibungkus. Butuh akeh sinar srengenge kanggo urip.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.