Tim editorial

Saka iwak minangka situs web sing duweke AB Internet, khusus kanggo macem-macem jinis iwak sing ana uga perawatan sing dibutuhake. Yen sampeyan pengin sinau babagan cara ngrampungake kanthi bener, kita bakal mulang sampeyan carane nindakake supaya sampeyan bisa nikmati akuarium kaya sadurunge. Apa sampeyan bakal kangen?

Tim editor De Peces arupa tim penggemar iwak sejati, sing bakal menehi saran paling apik supaya sampeyan bisa ngurus sing paling apik. Yen sampeyan kepengin nggarap kita, jangkepi formulir ing ngisor iki lan kita bakal njaluk kontak karo sampeyan.

Penerbit

  • Portillo Jerman

    Sinau ilmu lingkungan menehi pandangan sing beda babagan kewan lan perawatane. Aku salah sawijining wong sing mikir yen sampeyan bisa duwe iwak minangka kewan kewan, yen diwenehi perawatan supaya kahanan urip padha karo ekosistem alam, nanging tanpa cacat dheweke kudu bisa urip lan golek pangan. Jagad iwak apik banget lan karo aku sampeyan bakal bisa nemokake kabeh babagan.

Mantan editor

  • Viviana Saldarriaga

    Aku Kolombia, penyayang kewan umume lan khusus iwak. Aku seneng ngerti macem-macem jinis, lan sinau kanggo ngurus paling bisa lan ngerti supaya tetep sehat lan seneng, amarga iwak, sanajan cilik, kudu ati-ati.

  • Rosa Sanchez

    Iwak minangka makhluk sing apik banget sing bisa dideleng saka jagad liyane nganti bisa sinau babagan tingkah lakune. Jagad kewan iki narik banget kayata jagad manungsa lan akeh sing menehi sampeyan katresnan, perusahaan, kasetyan, lan sing penting sampeyan mulang manawa pirang-pirang wektu bisa narik napas sampeyan. Nanging, kita ora kudu lali karo iwak lan polah tingkahe, mula aku ing kene, siyap nuduhake jagad sing apik iki. Apa sampeyan mlebu?

  • Carlos Garrido

    Semangat babagan alam lan jagad kewan, aku seneng sinau lan menehi katrangan anyar babagan iwak, kewan sing bisa angel digoleki, nanging uga bisa ditrapake. Lan yen sampeyan ngerti cara ngobati, iwak sampeyan mesthi bakal urip ora suwe.

  • Ildefonso Gomez

    Wis suwe aku seneng iwak. Apa panas utawa adhem, manis utawa asin, kabeh duwe ciri lan cara sing saya apik. Nyritakake kabeh sing dakkarepake babagan iwak iku aku seneng banget.

  • Natalia Cerezo

    Aku seneng snorkel lan nglangi segara yen ora ana ubur ubur. Hiu kalebu warga segara sing daktresnani, pancen lucu banget! Lan luwih akeh wong sing mateni tinimbang klapa!

  • Maria

    Aku seneng nulis babagan kewan lan kepengin banget ngerti babagan jagad iwak, sing ndadekke aku riset lan pengin nuduhake ilmu babagan kewan kasebut.

  • Encarni

    Aku lair ing taun 1981 lan aku seneng kewan, utamane iwak. Aku seneng ngerti kabeh babagan dheweke, ora mung carane ngurus awake dhewe, nanging uga kepiye polahe kayata. Dheweke penasaran banget, lan kanthi ati-ati banget, dheweke bisa seneng tenan.