Карлос Гаридо

Страствен за природата и животинскиот свет, сакам да учам и да раскажувам нови работи за рибите, животните што можат да бидат недостижни, но и дружеубиви. И, ако знаете како да се однесувате со нив, вашата риба сигурно ќе биде добра за цел живот.