Германски порти Portо

Проучувањето на науката за животна средина ми даде поинаков поглед на животните и нивната грижа. Јас сум еден од оние кои сметаат дека можете да имате риби како домашни миленици, се додека им се пружа некаква грижа, така што нивните услови за живот ќе бидат слични на нивните природни екосистеми, но без хендикеп дека мора да преживеат и да бараат храна. Светот на рибите е фасцинантен и со мене ќе можете да откриете сè за тоа.