Енкарни

Роден сум во 1981 година и сакам животни, особено риби. Обожавам да знам сè за нив, не само како тие се грижат за себе, туку и како е нивното однесување на пример. Тие се многу iousубопитни и со многу малку грижа можат да бидат навистина среќни.