Natalia Qershi

Më pëlqen të bëj snorkel dhe të notoj në det kur nuk ka kandil deti. Peshkaqenë janë ndër banorët e mi të preferuar detarë, ata janë kaq të lezetshëm! Dhe ata vrasin shumë më pak njerëz sesa kokosi!