Ekipi editorial

I peshqve është një faqe në internet që i përket AB Internet, e specializuar në racat e ndryshme të peshqve që ekzistojnë, si dhe kujdesin që iu nevojitet. Nëse dëshironi të mësoni se si të kujdeseni për to në mënyrë korrekte, ne do t'ju mësojmë se si ta bëni atë në mënyrë që të mund të shijoni akuariume si kurrë më parë. Do të të marrë malli?

Ekipi editorial i De Peces përbëhet nga një ekip entuziastësh të vërtetë të peshkut, i cili gjithmonë do t'ju ofrojë këshillat më të mira në mënyrë që të kujdeseni sa më mirë për ta. Nëse jeni të interesuar të punoni me ne, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do të kontaktojmë me ju.

botuesit

 • Portillo gjermane

  Studimi i shkencës së mjedisit më dha një pamje të ndryshme të kafshëve dhe kujdesit të tyre. Unë jam një nga ata që mendoj se ju mund të keni peshk si kafshë shtëpiake, për sa kohë që atyre u jepet një farë kujdesi në mënyrë që kushtet e tyre të jetesës të jenë sa më të ngjashme me ekosistemet e tyre natyrore, por pa të meta se ata duhet të mbijetojnë dhe të kërkojnë ushqim. Bota e peshkut është magjepsëse dhe me mua do të jeni në gjendje të zbuloni gjithçka në lidhje me të.

Ish-redaktorët

 • viviana saldarriaga

  Unë jam kolumbian, një dashnor i kafshëve në përgjithësi dhe i peshkut në veçanti. Më pëlqen të njoh racat e ndryshme dhe të mësoj të kujdesem për to sa më mirë dhe di për t'i mbajtur të shëndetshëm dhe të lumtur, pasi peshqit, edhe pse të vegjël, kanë nevojë për kujdes që të jenë mirë.

 • rozë sançez

  Peshqit janë ato krijesa të mrekullueshme me të cilat ju mund ta shihni botën nga një perspektivë tjetër deri në atë pikë sa të mësoni shumë për sjelljen e tyre. Bota e kafshëve është po aq magjepsëse sa bota njerëzore dhe shumë prej tyre ju dhurojnë dashuri, shoqëri, besnikëri dhe mbi të gjitha ju mësojnë se për shumë momente mund t'ju marrin frymën. Sidoqoftë, nuk duhet të harrojmë peshqit dhe sjelljen e tyre, prandaj unë jam këtu, gati për të ndarë këtë botë të mrekullueshme.

 • Carlos Garrido

  I apasionuar pas natyrës dhe botës së kafshëve, më pëlqen të mësoj dhe tregoj gjëra të reja për peshqit, kafshë që mund të jenë të pakapshme, por edhe të shoqërueshme. Dhe nëse dini si t'i trajtoni, peshku juaj me siguri do të jetë mirë për jetën.

 • Ildefonso Gomez

  Unë e dua peshkun për një kohë të gjatë. Qofshin të nxehta apo të ftohta, të ëmbla apo të kripura, të gjitha kanë karakteristika dhe një mënyrë të qenit që më duket interesante. Të tregosh gjithçka që di për peshqit është diçka që më pëlqen shumë.

 • Natalia Qershi

  Më pëlqen të bëj snorkel dhe të notoj në det kur nuk ka kandil deti. Peshkaqenë janë ndër banorët e mi të preferuar detarë, ata janë kaq të lezetshëm! Dhe ata vrasin shumë më pak njerëz sesa kokosi!

 • maria

  Më pëlqen të shkruaj për kafshët dhe jam shumë kurioz për botën e peshkut, gjë që më çon në kërkime dhe dua të ndaj njohuritë e mia rreth tyre.

 • mishëruar

  Unë kam lindur në 1981 dhe i dua kafshët, veçanërisht peshqit. Më pëlqen të di gjithçka rreth tyre, jo vetëm se si ata kujdesen për veten e tyre, por edhe se si është sjellja e tyre për shembull. Ata janë shumë kuriozë dhe me shumë pak kujdes mund të jenë vërtet të lumtur.